Реклама / Ads

2| 3223 |28.03.2020

„Софийска вода“ АД осигурява непрекъснатост на важни административни услуги за клиентите си с предварителен график

.
От понеделник, 30 март 2020 г., „Софийска вода“, част от Веолия, обособява място в Центъра за обслужване на клиенти (ЦОК) в Бизнес парк София специално за извършване на административни услуги. Работното му време ще бъде от 08:00 до 17:00 часа, с прекъсване от 12:00 до 13:00 часа за целите на дезинфекция на офис пространството.

(https://www.sofiyskavoda.bg/service_center_map.aspx?picture=/Pictures/Maps_Contacts_HQ/Business_Park.bmp&map=http://bgmaps.com/services/maps/redir.asp?redir=1&key=cb7c48fc3875de101544c2716a11255b ( входът е откъм бул. „Ал. Малинов“)

Ще се извършват само посочените по-долу технически услуги и ще се сключват споразумения за разсрочено плащане. Няма да се предоставят справки и плащания по отделни сметки.

 

За да се гарантира безопасността на нашите клиенти и служителите ни, и спазвайки разпорежданията на здравния министър Кирил Ананиев и кмета на София Йорданка Фандъкова, посещенията ще се извършват единствено с предварително записан час на телефон +359 884 309 330 или на e-mail: CSCTechnical@sofiyskavoda.bg

 

Техническите услуги, които ще се извършват, са:

-          Издаване на изходни данни за проектиране на отклонения от "ВиК" мрежи (само ако за имота има издадени предварителни данни в рамките на предходните 12 месеца);

-          Преиздаване на изходни данни за проектиране, поради изтекъл срок или настъпили градоустройствени промени (само ако за имота има издадени предварителни данни в рамките на предходните 12 месеца);

-          Съгласуване на работен проект за сградно водопроводно или канализационно отклонение;

-          Съгласуване на стандартен работен проект за сградно водопроводно и сградно канализационно отклонение;

-          Съгласуване на проекти за улични водопроводи и съоръжения;

-          Съгласуване на проекти за улични канали, колектори и съоръжения;

-          Становище за вътрешно преустройство по отношение на сградно водопроводно или канализационно отклонение;

-          Сключване на договор за присъединяване по чл.84 от Закона за устройство на територията (ЗУТ).

 

За да гарантира сигурността на клиентите и служителите си, „Софийска вода“ призовава всички посетители да носят предпазни средства при посещение на Центъра за обслужване.

 

Услугите ще могат да бъдат заплащани само чрез ПОС терминал, за да се гарантира минимален контакт между клиентите и служителите на „Софийска вода“ АД.

 

От „Софийска вода“, част от Веолия, бихме искали да Ви призовем да се възползвате максимално от онлайн услугите ни в името на общата ни безопасност. 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay Donate now
Реклама / Ads

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

. Икономист: Най-ощетени са самоосигуряващите се лица в момента 8| 5307 |25.03.2020 . Синдикат на МВР: Има огромни пробойни в осигуряване на личната защита 9| 4877 |24.03.2020 . Извънредно заседание на МС: Оконачтелно приети забрани и осигуряване вода за Перник 10| 5176 |23.03.2020 . „Софийска вода“ призовава за ползване на електронни фактури 0| 2979 |23.03.2020

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads

НАЙ-ЧЕТЕНИ

    Реклама / Ads

    БЛОГОВЕ