Реклама / Ads
Frognews
0| 3036 |28.08.2019

„Софийска вода” временно ще прекъсне водата в някои части на столицата

.
На 29 август 2019 г. (четвъртък) временно ще бъде прекъснато водоснабдяването в някои части на столицата.

На 29 август 2019 г. (четвъртък), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на  бул. „Александър Стамболийски“ жк. „Илинден“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

бул. „Александър Стамболийски“(нечетни номера) от ул. „Алеко Туранджа“ до ул. „Татарли“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. „Александър Стамболийски“ъгъла с ул. „Надежда“.

 

На 29 август 2019 г. (четвъртък), във връзка с превключване на уличен водопровод на бул. „Патриарх Евтимий“ Център, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

бул. „Патриарх Евтимий“ от бул. „Васил Левски“ до ул. „Хан Крум“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Данте“ ъгъла с бул. „Патриарх Евтимий“.

 

На 29 август 2019 г. (четвъртък), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на  бул. „Възкресение“ жк. „Разсадника - Коньовица“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Трънски майстор“, бул. „Възкресение“, бул. „Вардар“, ул. „Тома Никлев“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. „Възкресение“ъгъла с ул. „Трънски майстор“.

 

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

 

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

 

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay Donate now
Реклама / Ads

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

. „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата 0| 3191 |27.08.2019 . „Софийска вода” временно спира водата в част от с. Мърчаево 0| 2993 |22.08.2019 . „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата 0| 3003 |21.08.2019 . „Софийска вода“ получи акредитация по най-новия стандарт за компетентност на лаборатории 0| 2968 |20.08.2019

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads

НАЙ-ЧЕТЕНИ

    Реклама / Ads

    БЛОГОВЕ