Реклама / Ads
0| 3933 |27.11.2018 НОВИНИ

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата

.
На 28 ноември 2018 г. (сряда), във връзка с монтаж на спирателен кран и монтаж на водомер на ул. „Подлозище“ кв. „Горна баня“, се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 21:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
 

жк. „Овча купел“ 1, жк. „Овча купел“ 2,

кв. „Суходол“ в района на ул. „Момина сълза“, ул. “Траян Танев“, ул. „Суходолски път“ и ул. „Околовръстен път“

жк. „Люлин“ 4 и 5  и кв. „Филиповци“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес:

жк. „Овча купел“ 2 – ул. „Антони Колар“ и ул. „Херман Майер“

жк. „Овча купел“ 1 – ул. „Братя Бартел“ и ул. „Пролетен ден“

жк. „Люлин“ 5 - ул. „Капитан Иван Златев“ и бул. „Райко Даскалов“

жк. „Люлин“ 4 - ул. „Никола Беловеждов“ и бул. „Батошево“

кв. „Филиповци“ - ул. „3-ти Март“ и ул. „Земеделска“

На 28 ноември 2018 г. (сряда), във връзка с ремонт на уличен водопровод на бул. „Д-р Г.М.Димитров“ жк. „Дианабад“, се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Владимир Трендафилов“ , ул. „Кирил Цонев“, ул. „Никола Габровски“, ул. „Тинтява“, бул. „Драган Цанков“

бул. „ Д-р Г. М. Димитров“, ул. „Ловен парк" бул. „Симеоновско шосе" №1, ул. „Апостол Карамитев" от  ул. „Никола Габровски" до ул. „Буенос Айрос“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Николай Хайтов“ ъгъла с ул. „Васил Калчев“.

На 28 ноември 2018 г. (сряда), във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. „Еделвайс“ кв. „Кумарица“ община „Нови Искър“, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Иван Вазов“, ул. „Летец“, ул. „Хаджи Димитър“ , ул. „Искърско дефиле“.

ул. „Банска“, ул. „Зенит“ и ул. „Стое Джуров“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Хаджи Димитър“ ъгъла с ул. „Банска“.

На 28 ноември 2018 г. (сряда), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение  на ул. „Иван Щерев“ кв. „Подуене“, се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 18:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Детелин войвода“ от ул. „Иван Щерев“ до ул. „Братя Пешеви“

ул. „Иван Щерев“ от ул. „Детелин войвода“ до ул. „Румен войвода“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Иван Щерев“ ъгъла с ул. „Детелин войвода“.

На 28 ноември 2018 г. (сряда), във връзка с изграждане на връзки на уличен водопровод  на бул. „Васил Левски“ Център, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Ангиста“ от бул. „Васил Левски“ до ул. „Кешан“

ул. „Кешан“ от ул. „Ангиста“ до бул. „Васил Левски“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Ангиста“ №8.

На 28 ноември 2018 г. (сряда), във връзка с монтаж на пожарен кран пред бл. 21 жк. „Свобода“, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

бл. 21, бл. 40

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: пред ресторант „Чанове“.

На 28 ноември 2018 г. (сряда), във връзка с монтаж на водомерен възел на ул. „Малобученски път“ местност „Манилов дол“, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 13:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

местност „Манилов дол“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Малобученски път“ ъгъла с ул. „Бор“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - https://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3414 |26.11.2018 „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата . 0| 3460 |25.11.2018 „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата . 0| 3474 |22.11.2018 „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата . 0| 3319 |21.11.2018 „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads