Реклама / Ads

 

0| 3369 |21.01.2019 НОВИНИ

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата

.
На 22 януари 2019 г. (вторник), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Клокотница“ жк. „Банишора“, се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 17:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Клокотница “ от ул. „Опълченска“ до ул. „Софроний Врачански“
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Клокотница“ ъгъла с ул. „Странджа“.
На 22 януари 2019 г. (вторник), във връзка с реконструкция на уличен вводопровод в махала „Турмачка“ с. Плана, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
Махала „Турмачка“, махала „Тодорова“
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: махала „Турмачка“ на площада.
На 22 януари 2019 г. (вторник), във връзка с монтаж на спирателни кранове на ул. „Цар Борис III“ с. Казичене, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
кв. „Видните“, Индустриална зона Казичене,
с. Казичене – ул. „Васил Левски“ №1
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Люба Белева“ ъгъла с ул. „Горна кория“.
На 22 януари 2019 г. (вторник), във връзка с прекъсване на сградно водопроводно отклонение на ул. „Столетник“ кв. „Орландовци“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Калач “ от ул. „Кестен“ до ул. „Столетник“
ул. „Столетник“ от ул. „Железопътна“ до ул. „Калач“
ул. „Железопътна“ от ул. „Христо Станишев“ до ул. „Столетник“
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Калач“ ъгъла с ул. „Столетник“.
Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.
Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - https://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .
“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!
Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

Отдел Комуникации на „Софийска вода”

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

. 0| 3344 |17.01.2019 „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в част от кв. „Изгрев“ . 0| 3278 |15.01.2019 „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата . 0| 3485 |03.01.2019 Временно спират водата в някои части на столицата . 0| 4137 |26.12.2018 Следствието временно затваря пътя до Своге

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads

БЛОГОВЕ