Реклама / Ads
0| 3091 |26.02.2019

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата

.
На 27 февруари 2019 г. (сряда), във връзка с подмяна на спирателен кран на бул.“Тодор Александров“ жк. „Илинден“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 20:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

бул. „Тодор Александров“ №177, бл. 71

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. „Тодор Александров“ ъгъла с ул. „Никола Сукнарев“.

 

На 27 февруари 2019 г. (сряда), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. “Шипка“ с. Герман, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Вела Пеева“, ул. „Христо Ботев“, ул. „Шипка“, ул. „Божур“, ул. „Хан Крум“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Шипка“ ъгъла с ул. „Дружба“.

 

На 27 февруари 2019 г. (сряда), във връзка с монтаж на спирателен кран на ул.“Мадарски конник“ кв. „Подуяне“, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Мадарски конник“ от ул. „Васил Друмев“ до ул. „Алеко Константинов“

ул. „Васил Друмев“ от ул. „Марица“ до бул. „Мадрид“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Мадарски конник“ №4.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

 

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

 

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay Donate now
Реклама / Ads

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

. „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата 0| 3790 |25.02.2019 . „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата 0| 3435 |24.02.2019 . „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата 0| 3277 |21.02.2019 . „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата 0| 2997 |18.02.2019

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads

НАЙ-ЧЕТЕНИ

    Реклама / Ads

    БЛОГОВЕ

    ДОБРО УТРО