Реклама / Ads
Frognews
0| 2809 |05.03.2019

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата

.
На 06 март 2019 г. (сряда), във връзка с подмяна на уличен водопровод на ул. „Танкист“ местност „Орион“ община „Връбница“се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Христо Силянов“, ул. „Царевец“, ул. „Кумановски бой“, ул. „Хан Кубрат“, ул. „Любородие“, ул. „Танкист“, ул. 271, ул. „Владимир Зограф“, магазин Кауфланд

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Христо Силянов“ ъгъла с ул. „Хан Кубрат“.

На 06 март 2019 г. (сряда), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул.“Извора“ с. Негован, се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 14:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Извора“ и ул. „Врачанска“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Извора“ ъгъла с ул. „Лесопарк“.

На 06 март 2019 г. (сряда), във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. „6-ти септември“ Център се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 20:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

 ул. „Ген. Гурко“  от  ул. „Цар Шишман“  до  ул. „6-ти  септември“

 ул. „6-ти септември“  от  ул. „Ген. Паренсов  до ул.  „Иван Вазов“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Ген. Гурко“ ъгъла с ул. „6-ти септември “.

На 06 март 2019 г. (сряда), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул.“Тополница“ жк. „Хаджи Димитър“, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Спас Гинев“, ул. „Острово“, ул. „Тополница“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Острово“ ъгъла с ул. „Тополница“.

На 06 март 2019 г. (сряда), във връзка с пресвързване на уличен водопровод на ул. „Босилек“ вилна зона „Симеоново – север“ се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

 ул. „Босилек“  от  бул. „Симеоновско шосе“  до  ул. „Босилек“ №56

 ул. „Георги Пешаков“ от №10 до ул. „Босилек“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Босилек“ №56.

На 06 март 2019 г. (сряда), във връзка с монтаж на спирателен кран на ул.“Мърфи“ кв. „Подуяне“, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 15:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

 ул. „Мърфи“  от  ул. „Русалка“  до  ул. „Оборище“

 ул. „Русалка“ от ул. „Алеко Константинов“ до ул. „Мърфи“                

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Мърфи“ №8.

На 06 март 2019 г. (сряда), във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. „Камен рид“ вилна зона „Малинова долина – Герена“ се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 19:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Луда река“, ул. „Върла река“, ул. „Дядовик“, ул. „Тичино“, ул. „Преспап“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Соколна“ ъгъла с ул. „Дядовик“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay Donate now
Реклама / Ads

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

. „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата 0| 3005 |28.02.2019 . „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в жк. „Западен парк“ 0| 2951 |27.02.2019 . „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата 0| 2957 |26.02.2019 . „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата 0| 3622 |25.02.2019

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads

НАЙ-ЧЕТЕНИ

    Реклама / Ads

    БЛОГОВЕ