Реклама / Ads

0| 3356 |06.02.2020

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата

.
На 07 февруари 2020 г. (петък), във връзка с монтаж на спирателни кранове на ул. „Хан Омуртаг“ жк. „Яворов“ се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Хан Омуртаг“ от ул. „Мизия“ до ул. „Страхил войвода“

ул. „Страхил войвода“ от ул. „Хан Омуртаг“ до ул. „Петър Делян“

ул. „Чавдар войвода“ от ул. „Хан Омуртаг“ до ул. „Петър Делян“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Хан Омуртаг“ №26.

На 07 февруари 2020 г. (петък), във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод на ул. „Иван Кралича“ кв. „Бенковски“, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Иван Кралича“ от ул. „Биримирски извор“ до ул. „Успех“

ул. „Успех“ от ул. „Олдашавец“ до ул. „Лазар Михайлов“,ул. „Поп Георги Величков“

 

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: на площад „Биримирци“.

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.

След реализацията на този инвестиционен проект клиентите на „Софийска вода” живеещи в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

 

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

 

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay Donate now
Реклама / Ads

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

. ”Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата 0| 3144 |05.02.2020 . „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата 0| 3102 |04.02.2020 . „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в част от с. Лозен 0| 3052 |03.02.2020 . „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата 0| 3170 |02.02.2020

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads

НАЙ-ЧЕТЕНИ

    Реклама / Ads

    БЛОГОВЕ