Реклама / Ads

0| 3576 |16.02.2020 НОВИНИ

”Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата

.
На 17 февруари 2020 г. (понеделник) временно ще бъде прекъснато водоснабдяването в някои части на столицата.

На  17  февруари 2020 г. (понеделник), във връзка с монтаж на спирателен кран на ул. „Св. Св. Кирил и Методий“  Център се налага спиране на водоподаването от 10:00  до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

по ул. „Св. Св. Кирил и Методий“ от ул. „Опълченска“ до ул. „Шар планина“

по ул. „Опълченска“ от ул. „Цар Симеон“ до бул. „Сливница“

по ул. „Шар планина“ от бул. „Сливница“ до ул. „Св. Св. Кирил и Методий“.

 

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Шар планина“ ъгъла с ул. „Св. Св. Кирил и Методий“.

 

На  17  февруари 2020 г. (понеделник), във връзка с подмяна на спирателен кран на ул. „Розова долина“  жк. „Лозенец“  се налага спиране на водоподаването от 09:00  до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

по ул. „Розова долина“ от ул. „Криволак“ до ул. „Цанко Церковски“

по ул. „Добър юнак“ от ул. „Крум Попов“ до ул. „Розова долина“

 

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Розова долина“ ъгъла с ул. „Цанко Церковски“.

 

На  17  февруари 2020 г. (понеделник), във връзка с изграждане на ново сградно водопроводно отклонение в кв. „Абдовица“  се налага спиране на водоподаването от 10:00  до 19:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

с. Бусманци, кв. „Абдовица“, махала „Нова Враждебна“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: с. Бусманци -пред кметството.

 

На  17  февруари 2020 г. (понеделник), във връзка с изключване на уличен водопровод на ул. „Незабравка“  жк. „Изток“ се налага спиране на водоподаването от 10:00  до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

бл. 54, бл. 55, бл. 56, бл. 58, бл. 59  и  бл. 60  на ул. „Незабравка"

 

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Незабравка“ до бл. 59.

 

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

 

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

 

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

. 0| 3449 |13.02.2020 „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в кв. „Факултета“ . 0| 3361 |12.02.2020 ”Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в кв. ”Факултета” . 0| 3376 |12.02.2020 ”Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата . 0| 3277 |11.02.2020 „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads

БЛОГОВЕ