Реклама / Ads

0| 3519 |09.03.2020

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата

.
На 10 март 2020 г. (вторник), във връзка с монтаж на спирателни кранове на ул. „Тодор Каблешков“ кв. „Манастирски ливади – изток“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Тодор Джебаров“ от ул. „Тодор Каблешков“ до № 51-53, магазин „Лидл“ на ул. „Тодор Каблешков“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Тодор Джебаров“ пред бл. 135а.

На 10 март 2020 г. (вторник), във връзка с подмяна на пожарен хидрант на ул. „Арх. Йордан Миланов“ жк. „Лозенец“  се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

 ул. „Арх. Йордан Миланов“ от ул. „Вишнева“ до ул. „Кръстю Сарафов“

 

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Арх. Йордан Миланов“ №30.

На 10 март 2020 г. (вторник), във връзка с пресвързване на уличен водопровод на ул. „Иванянско шосе“ кв. „Изгрев“ гр. Банкя се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Иванянско шосе“ от ул. „Стефан Стамболов“ до ул. „София“.

ул. „Стефан Стамболов“ от ЖП прелез до завод за Минерална вода-Банкя и вилна зона  „Бели брег“.

 

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул.“Рудозем“ ъгъла с ул. „Слънчев бряг“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

На 10 март 2020 г. (вторник), във връзка с подмяна на спирателен кран на ул. „Ловджийска“ с. Бусманци се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 20:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Родината“ от ул. „Асен Игнатов“ до ул. „Татарски път“ и ул. „Ловджийска“ .

 

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Ловджийска“ ъгъла с ул. „Родината“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay Donate now
Реклама / Ads

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

. „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата 0| 2987 |08.03.2020 . „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата 0| 3183 |05.03.2020 . „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата 0| 3270 |04.03.2020 . „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в част от жк „Люлин“ 5 0| 3213 |03.03.2020

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads

НАЙ-ЧЕТЕНИ

    Реклама / Ads

    БЛОГОВЕ