Реклама / Ads

0| 2436 |11.05.2022 НОВИНИ

„Софийска вода“ временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата

.
На 12 май 2022 г. (четвъртък) във връзка с ремонт на стратегически водопровод до езерото в кв. „Ботунец“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

община Панчарево - Дирекция Жандармерия София, фирма „Хидрострой“, Стопанство Враня, затвор Казичене;

община Кремиковци - м. Хан Богров, МВР – школа

с. Долни Богров и община Елин Пелин - м. Гара Мусачево, Голф игрище с. Равно поле.

 

            Със слабо налягане – кв. „Ботунец“, с. Горни Богров, промишлена зона Яна .

 

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на следните адреси:

с. Горни Богров – на площада.

кв. „Ботунец“ -  ул. „Зорница“ до бл.8.

 

На 12 май 2022 г. (четвъртък) във връзка с монтаж на пожарен хидрант по ул. „Божур“, с. Герман се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района между:

 

ул. „Патриарх Герман“, ул. „Дружба“, ул. „Шипка“, ул. „Занаятчийска“, ул. „Хан Аспарух“ и ул. „Смреката“.

 

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Дружба“ на кръстовището с ул. „Шипка“.

 

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

 

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на „Софийска вода“ АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - https://sofiyskavoda.bg/water-stops.

 

„Софийска вода“ АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

 

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

. 0| 2439 |10.05.2022 „Софийска вода“ временно ще прекъсне водоснабдяването в част от кв. „Център“ . 0| 2551 |09.05.2022 „Софийска вода“ временно ще прекъсне водоснабдяването в част от ж.к. „Надежда 1“ . 0| 2611 |08.05.2022 „Софийска вода“ временно ще прекъсне водоснабдяването в част от ж.к. „Лозенец“ . 0| 2410 |04.05.2022 „Софийска вода“ временно ще прекъсне водоснабдяването в част от ж.к. „Лозенец“ и кв. „Витоша“
Реклама / Ads
Реклама / Ads
Реклама / Ads
БЛОГОВЕ