Реклама / Ads
0| 21194 |08.03.2022 НОВИНИ

Списание Page Six: Децата на Путин и Кабаева са в Швейцария

.
Владимир Путин и Алина Кабаева
Докато войната продължава в Украйна, Владимир Путин е намерил място където да приюти спътничката си Алина Кабаева, за която се смята, че има 3 или 4 деца от него. В момента те са на много сигурно място в Швейцария, пише БГНЕС, позовавайки се на ”достоверен източник от списание ”Page Six”.
 

Любопитно е, че Швейцария е страната в света наложила най-много санкции на Русия.


Руската армия продължава инвазията си. На тринадесетия ден от нахлуването в Украйна град Мариупол е обсаден, а Харков е бомбардиран. Москва обаче обяви, че от днес - 8 март, ще бъдат въведени "местни примирия", за да се позволи евакуацията на цивилни. Украинският президент обвинява Русия, че е провалила своите хуманитарни коридори, когато най-малко 406 цивилни са убити от началото на войната.


От своя страна Владимир Путин се е погрижил да настани близките си на сигурно място. Дори войната да не стане на негова територия, 69-годишният президент е взел всички мерки, за да не изложи на риск тази, която медиите представят като негова партньорка, гимнастичката Алина Кабаева.


Заедно имали две дъщери, седемгодишни близнаци, но и двама сина. Информация, която никога не е била официализирана от бившата съпруга на Путин - Людмила. Според достоверен източник от списание Page Six, целият този красив малък свят на Путин е напуснал Русия, за да намери убежище в Европа.


"Докато Путин ръководи атаката си срещу Украйна, атакувайки невинни граждани и предизвиквайки бежанска криза, семейството му е скрито в частна и много обезопасена хижа някъде в Швейцария – поне засега", твърди източникът. Той уточни, че децата на Владимир Путин и Алина Кабаева имали швейцарски паспорт, защото са родени там.


38-годишната Алина Кабаева е една от най-награждаваните гимнастички в историята на художествената гимнастика. Общо тя има два олимпийски медала, 14 медала от световни първенства и 21 медала от европейско първенство. Рекорд, който ѝ носи прякор "най-гъвкавата жена в Русия".

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3450 |03.03.2022 Шефът на Първо районно управление призна за грешки при задържането на децата заради паметника на СА . 0| 3279 |25.02.2022 Не знам какво да кажем на децата. Те няма да разберат защо войната им отмъкна детството . 0| 3249 |25.02.2022 „Децата на войната“: Новородени в бомбоубежища в Днепър (видео) . 0| 5550 |25.02.2022 Путин към украинските военни: Не допускайте телата на жените и децата ви да се ползват от нацисти и наркомани

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads