Реклама / Ads
1| 2380 |24.09.2024 НОВИНИ

Споделените преживявания на Ноле, Мария Бакалова и Васко Василев - най-автентичната реклама за България

.
Ноле и Гришо
Важно е хора, доказали се в своята област на световно ниво, да бъдат мотивирани по истински и органичен начин да предават своите послания за България. Това обясни пред БНР Даниела Стоева, зам.- председател на Асоциацията на българските туроператори и туристически агенти, след като посещението на Новак Джокович у нас се превърна в една от най-добрите реклами за страната ни като туристическа дестинация.
 

"Това е най-автентичната форма на реклама. Има два вида такава. Едната е т.нар. "реклама от уста на уста". Вторият вид са именно преживяванията на известни личности. Няма нищо подправено и това дава допълнителен ефект върху целия маркетингов микс на една дестинация. От тези неща трябва да се възползваме максимално".

 

Хора като Джокович, влиятелни лица, са много важни в маркетинговите кампании на дестинациите, обясни Даниела Стоева.

Певицата Камелия: Обществото ни се раздели на чалгаджии и културтрегери

"Маркетингът с влиятелни лица наистина работи. Има реален ефект. Той е най-краткият път, за да се достигне до една огромна аудитория. Върху това трябваше да се концентрираме и ние, като общество, за да го надградим".

 

Джокович обаче не е единственият пример, отбеляза Стоева.

 

Космополитен технологичен хъб и един от най-оживените европейски градове – и Vogue възпя прелестите на София

 

"Мария Бакалова рекламира София като дестинация в списание "Вог". Сподели своите лични преживявания.

 

Преди години цигуларят Васко Василев също беше направил клип, в който свири в Пирин. Той има много последователи и това също е от този тип реклама.


Потребителите усещат, че става въпрос за нещо неподправено, че тези преживявания са автентични и могат да предизвикат реален интерес".

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 2| 2342 |24.09.2024 Самолет, пътуващ от Бургас за Ливърпул, направи аварийно кацане заради смърт на пътник . 5| 2257 |24.09.2024 ПП-ДБ обяви водачите на листите си за предстоящите избори . 17| 56208 |24.09.2024 Организация на работодателите: Минималната заплата от 1077 лева ще изгони още заводи от България . 1| 2242 |24.09.2024 Семеен сблъсък в Казанлъшко завърши с опасност за живота

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads