Реклама / Ads
8| 7856 |24.12.2018 НОВИНИ

Стефан Данаилов: Президентът ни се води, ни се кара

.
Стефан Данаилов
Румен Радев в момента се доказва като политик и до края на мандата ще стане напълно основателен въпросът дали вече не е изместил Бойко Борисов от позицията на най-силна фигура в обществения живот у нас.
 

Между двамата има надпревара, която може да се превърне в дружба, ако политическата ситуация в страната го изисква. Това каза в интервю за „Тази сутрин” големият български актьор и зам.-председател на БСП Стефан Данаилов.

 

По думите му, характерът на президента отговаря на приказката „ни се води, ни се кара”.  "Той не е усмихнат, аз все го карам, „Усмихвай се, момче”. Фуражката, която цял живот е носил, тя е основната пречка. Но, това че има характер, че издържа на напъна и всякакви фантазии, които се говорят за него – че щял да прави движение, партия, няма такива работи", обяснява актьорът.

 

Той беше категоричен, че държавният глава не прави нищо под диктата на „Позитано” 20, но също така подчерта, че българската левица не изпълнява сляпо командите на европейските социалисти и именно с поведението си през последните години лидерът на ПЕС Сергей Станишев е отчуждил част от „червения” електорат.

Данаилов призна, че има разлом и между бившия премиер и председателя на БСП Корнелия Нинова, но не потвърди информациите, че вече е решено евролистата на социалистите да се води от друг, а не от Станишев.

 

Любимият на поколения българи актьор подчерта, че в политиката едно грешно решение може да заличи всичко, постигнато на сцената и на екрана. А той отново се готви за постановка – макар да признава, че все още му е трудно да ходи и зрението да не му позволява да чете текстовете. Въпреки тежките моменти в последните години, Стефан Данаилов пожелава на всички повече оптимизъм през 2019 г. и успехи – а те идват само със здравето.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 40| 15187 |23.12.2018 Вицепрезидентът на СААБ: Офертата за Ф-16 е със стотици милиони по-скъпа, този тип самолет не съществува . 3| 4889 |16.12.2018 Президентът и крал Абдула Втори ще създават предприятия . 13| 5655 |14.12.2018 Бойко Борисов: Президентът ни шамари ежедневно . 4| 5566 |14.12.2018 Президентът сезира Конституционния съд за бюджета

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads