Реклама / Ads
0| 30006 |16.05.2022 НАРОДЕН ГЛАС

Стефан Гамизов: Социологическо проучване обяснява, че по-добро от корупцията на ГЕРБ и ДПС няма

.
Стефан Гамизов
Днес има социологическо проучване, което цели да ни убеди, че българите са някакви същества полагащи всички усилия, за да живеят зле, ограбени, тероризирани от корупция и в бедност.
 

Това проучване обяснява, как питайки 1000 и малко българи, те дружно са се съгласили, че по-добро от корупцията на ГЕРБ и ДПС няма, партиите подкрепящи прeстъпната война на Путин в Украйна са им на сърце, а всякаква идея за цивилизованост им е чужда, както и мечтаят пак санкционираните от САЩ да управляват живота им.

 

Също така, това проучване отказва да ни съобщи, че 60% от българите не желаят да гласуват изобщо при този предложен им избор или нямат нищо общо с изброените твърдения.


И всичко това не се дължи на управленските успехи на сегашното правителство, а на потресаващата корупция и наглост на марионетната на Москва диктатурата на Борисов, санкционираните от САЩ и няколко олигарха, които ни управляваха 12 години.


Тези хора не осъзнават, че българите изобщо не са глупав народ и недоволството зрее със страшна сила.


Българите са наясно, или поне 60% от тях, че цялата мизерия и инфлация, която им се стоварва на главата идва след активни криминални действия на управляващите доскоро, защото те “държат” парите и от там властта, както и от злата руска диктатура.


Зимата наближава, нищо, че още лято няма, и може да се окаже, че някои политически лидери и санкционирани от САЩ, ще се наложи да търсят политическо убежище в Москва.


То няма да е точно политическо, разбира се, защото закона няма да ги гони, и недай си Боже и тъппата, заради политически идеи, а защото ги няма десетки милиарди лева в резултат на грабежи, корупция, конспирации с Москва и предателство спрямо държавата.

 

Стефан Гамизов

 

 




Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 10487 |06.04.2022 Огнян Стефанов: Путин много успешно докарва Русия до ковчег. За „Ноев“ - не съм много сигурен . 0| 17176 |27.02.2022 Радан Кънев: Стефан Янев и Нинова се държат като прочеченска опозиция . 10| 8646 |23.01.2022 Стефан Софиянски: Не трябва да се бърза с въвеждане на еврото, нито да се обръщат левовете в евро . 9| 7764 |11.01.2022 Експертът Стефан Гамизов: По времето на Иван Иванов КЕВР се превърна в гумен печат на ГЕРБ и ДПС

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads