Реклама / Ads
21| 9110 |15.05.2019 АКТУАЛНО

Стефан Тафров: Защо Пеевски отказва дискусии?

.
Стефан Тафров Източник: БГНЕС
Александър Сиди от ВМРО, Димитър Данчев от БСП, Емил Радев от ГЕРБ и Стефан Тафров от „Демократична България” спорeха в ефира на предаването „Лице в лице” по темите за корупцията и миграцията. От ДПС са отказали да участват в дискусията.
 

Никой не каза и дума защо го няма Пеевски. Вероятно ще стане член на ЕП човек, който не ходи в родния парламент, та камо ли в ЕП. Срещу мен са хора, които сe възхваляват от пеевските медии. Това заяви Стефан Тафров от „Демократична България”.  

 

Хората се страхуват от това, което БСП, ВМРО, ГЕРБ говорят в един глас. Те не се страхуват, че ще им се вземе работата, а се страхуват, че България се изпразва. Най-сериозният проблем е човешкият капитал. От корупция на хората им е дошло до гуша, от къщите за тъщи, от апартаментите на ниски цени и пр. Възстановяването на върховенството на правото е от първостепенно значение, категоричен е Стефан Тафров.

 

На гражданите им е писнало от корупцията на властта и вие от ВМРО сте част от нея, критикува Тафров. Той изтъкна, че националистите са от онези европейски сили, които искат да унищожат Европа, а не да я реформират.

 

Изборите са да променим България и Европа. Те са и за нагласите на обществото, обясни защо са важни за БСП евроизборите Димитър Данчев.

 

Либерална Европа започна да се разпада. Лицемерие и двоен стандарт. Не в този ЕС искахме да влезем, посочи представителят на ВМРО Александър Сиди.

 

Европейските граждани искат да живеят достойно и да няма двоен стандарт, за това ще се бори БСП, подчерта Димитър Данчев.

 

Разминах се с три атентата. Бях на косъм от атаките в Брюксел, Страсбург, на летище Ататюрк. Брюксел беше блокиран. Причините за това са, че не успяха да влязат няколко милиона в ЕС, заяви  Емил Радев.

 

В листите на БСП , ГЕРБ и ВМРО има хора от ДС. Трябва да се промени Дъблинския регламент така, че тежестта да не пада върху граничните държави. Джамбазки се обяви против санкциите за Русия и за спирането на Северен поток. БСП и ВМРО гласуваха за това, каза Стефан Тафров.

 

ПЕС иска да се връщат хората на квотен принцип в Европа. ПЕС са и за Истанбулската конвенция, а БСП са против. Затова кампанията на БСП е сякаш за местни избори. БСП от коя група ще бъде, след като има разминаване между БСП и ПЕС?, попита реторично Сиди. Той изтъкна, че вижданията на БСП са по-близки до тези на ВМРО, отколкото до тези на ПЕС.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 45| 12677 |03.03.2019 Проф. Лизбет Любенова: Макар и свободни, не ни канят в Сан Стефано и на Берлинския конгрес . 16| 22973 |01.03.2019 Явор Божанков разби Цветанов по телевизията: Говори против мен, защото не отидох в ГЕРБ . 29| 14611 |13.02.2019 Огнян Стефанов: Ако пеевските медии са прави за Гебрев, трябва да арестуват министъра на икономиката . 36| 11478 |06.01.2019 Защо F-16? Защото това е правилното решение

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads