Реклама / Ads
0| 4649 |18.10.2018 НОВИНИ

Стойчо Младенов се отказва от близо 300 000 лева в името на ЦСКА?

.
Източник: БГНЕС
От както ЦСКА си върна емблемата и заплати 8 000 000 лева, може би най-коментираната тема в “червените” среди е дали Стойчо Младенов ще се откаже от своите близо 300 000 лева, които има да получава.
 

Отговорът можем да намерим, като си припомним едно изявление на Младенов от 8-ми януари 2016-а година. Тогава в официална позиция той заяви, че се отказва от всичко, което има да получава, пише 7 Dni Sport.

 

Ето и цялото съобщение без редакторска намеса:

 

“Уважаеми приятели,

Новата година дойде, а хубавите новини за нашия любим ЦСКА продължават да липсват. Всеки ден из общественото пространство се редят имена на хора и фирми, които са кредитори на клуба. Всеки от тях има своето право да си търси правата. В списъците е и моето име, заради което аз съм длъжен да взема отношение.

В целия си съзнателен живот Стойчо Младенов е бил морално свързан с ЦСКА. Дали като малък футболен запалянко, дали като футболист, дали като треньор или както сега – просто като един искрено обичащ клуба човек. Поради факта че зложелателите на нашия любим тим са толкова много, искам да им кажа едно нещо. И затова ще цитирам не за първи път един от най-великолепните плакати на Сектор Г : „От огъня на вашата омраза остана само пепелта, нашата любов е вечна! Винаги ще има ЦСКА!” Точно така, уважаеми приятели, винаги ще има ЦСКА. И Стойчо Младенов никога не би попречил на доброто бъдеще на клуба. Само аз си знам през какви най-вече психически изпитания минах през последните три години и знам, че не съм заслужил да работя, без да ми плащат месеци наред. Само аз знам колко невярни спекулации бяха изговорени за мен от хора уж израсли в клуба и седели многократно на масата ми, а за съжаление не един и двама им повярваха. Днес ще кажа това – в името на бъдещето на нашия ЦСКА аз съм готов на всякакви компромиси за парите, които имам да получавам и въпреки че са съвсем честно заслужени. В името на каузата ЦСКА аз жертвах здравето си, така направиха моите помощници, направихте го и вие, истинските „червени” сърца.

Не мога да говоря от името на останалите кредитори. Не мога да взема решения вместо тях. Само мога да апелирам към всички, които живеят с идеята ЦСКА и имат да получават суми: „Сега е най-важният момент в историята да покажем, че сме армейци! Нека не сме ние тези, които ще обърнат окончателно ЦСКА. Нека сме тези, които ще опитат да вдигнат славната емблема!”

Ако държавата иска наистина да помогне на ЦСКА, нека потърси отговорност от тези, които са натрупали дълговете към НАП.

Аплодирам усилията на Гриша Ганчев да оздрави и спаси ЦСКА. Познавам го от 30 години и знам, че той наистина милее за емблемата. Всички, които сме свързани с ЦСКА, трябва да помогнем на човека, който иска да спаси клуба ни от изчезване. Аз съм сигурен, че ЦСКА ще бъде и ще пребъде. И скоро пак ще се радваме на победи и във вечното дерби, и на титли, и на европейски успехи.

С уважение
Стойчо Младенов”

 

Дали ли Стойчо Младенов ще си спази думата предстои да разберем.

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 4798 |16.10.2018 Лазар Младенов иска отнемане на бг-паспорти на македонски депутати заради името на Македония . 3| 3653 |15.10.2018 Немските клиники отказват да приемат българи за белодробна трансплантация . 1| 3654 |15.10.2018 БНТ: Отказваме се от ”Евровизия” . 2| 3752 |15.10.2018 ”Джи Пи груп“ се отказва и от ремонта на трасето на трамвай №5

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads