Реклама / Ads
20| 13861 |07.01.2020 НОВИНИ

Светлана, която знае всичко, предрече за президента, премиера и целия свят

.
Алена, която рекламираме безплатно... Източник: бТВ
Светлана Тодорова Арсова – Тилкова направи на пух и прах президента Румен Радев. Емоционално се хвърлял да говори, а това било лошо. Затова пък премиерът Бойко Борисов… Ех, премиерът! Дори да има някоя трудност по пътя му – тай я решава на мига. И протяга ръка на президента, ама онзи още не я приема.
 

Що така? И каква е тази нова звезда на анализа и политическия коментар? Забравили сте – става дума за астролога и нумеролога Алена. По бТВ тя направи истинска аутопсия на политическия живот и хитро посочи кои са виновниците за несполуките и кои са звездочелите юнаци – управляващите, естествено, - които възнасят страната в благополучието на бъдещето.

 

Със завидна увереност и спокойствие Светлана-Алена разкри плановете и последствията на велики сили, на цели народи, региони и света въобще. Дори предупреди онези, които са поръчали убийството на онзи ирански лидер, че ще им се случат болести и нещастия, а те ще се чудят какво става. Ама като не гледат Алена – ще си ходят невежи и уязвими.

 

Алена каза още, че хората живеят добре и не са прави тези, които говорят, че имало проблеми. Ами тя самата виждала как е. Добре е. Освен това предупреди, че миналата година много работила и се уморила, затова тази година щяла да почива и да пътува. Затова нямало да има предсрочни избори. В никакъв случай! Ама ако нещо станело извънредно, да я търсят от битивито, ще направи изключение и ще обясни на народа, политиците и бизнеса за какво иде реч. Такава е, добричка, и казва на всички кое как е. Да се сещат.

 

Интересно, по какъв начин звездите и числата подсказват на някои хора да словославят управляващите и силните на деня и да поучават другите да внимават, защото нали…

 

Иван Динчев

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 8| 4421 |06.01.2020 Мария Габриел: Суперкомпютърът е възможност, от която трябва да се възползваме максимално . 1| 5630 |24.12.2019 Знаете ли историята на коледните картички? . 3| 4583 |03.12.2019 Ердоган: Блокираме балтийския план на НАТО, ако не признае заплахи срещу нас . 2| 3961 |03.12.2019 Лондон: Започва среща на високо равнище, която ще отбележи и 70-годишнината на НАТО

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads