Реклама / Ads
26| 19978 |29.05.2020 НОВИНИ

Татяна Дончева: Хиндиляни, Тити-Мити, Сираков само обясняват, че Божков се е подиграл с ”Левски”. Друго не правят

.
Татяна Дончева
Татяна Дончева попиля с въпроси властта, феновете и бъдещите спасители на ПФК ”Левски”. Пред телевизия ”7/8” Дончева категорично заяви, че първо трябва да се изясни колко пари дължат ”сините” и към кого са тези задължения.
 

Ето и целият коментар:

 

Оказа се, че тъй наречените "Хиндиляни" са получавали по има-няма 15 бона месечно. За какво се плаща на фенските групи? За любовта им към един клуб? Платената любов знам, че е най-древната професия.

 

Какво се случи, когато тези организирани и финансирани "хрантутници" поискаха да се увеличи цената на билетите за "Сектор Б" с 1 лев и него да го получават те? Значи тези, които обичат платено "Левски", решили да получат по 1 лев от тези, които обичат "Левски" безплатно. Ами предходните държачи на акции? Христо Йовов какъв се явява в тотото? Как от всички български спортисти намерихме него да сложим в тотото?

 

Стигнахме до днешния ден, когато се появяват някакви "ревльовци" да спасяват "Левски". Сълзите са дадени на жените! Ревлювци, които почват да реват от паркинга през гримьорната към студиото, да си сменят пола. Ние не можем да се доредим от слаб пол... От Тити Папазов...Той реве, когато му е потребно. Ощипва се и почва да реве...

 

В момента "Левски" е в технически фалит и никой не казва колко пари се търсят. Първо трябва да се изясни колко пари "Левски" дължи, на кого ги дължи, кога са им падежите и какво е положението с тяхното събиране. Казват, че само на Спас Русев са над 20 милиона.

 

Васил Божков никога не си отворил устата да каже парите, които е дал в "Левски", как са оформени. Но и никой не го пита. Но и никой от спасителите не казва колко пари дължи клуба.

 

От този въпрос зависи.

 

За 500-те хиляди на Пеевски ли е драмата? За милионите на Спас Русев? Или за още много други милиони?

 

От този въпрос зависи колко време има "Левски", за да прави каквото и да било. Защото тъй наречените "спасители" - Хиндиляни, Тити-Мити, Сираков, ветерани... не виждам тези хора да правят нещо друго до момента, освен да обясняват, че Божков се подиграва с "Левски". И се появява Наско Сираков и започва да ближе подметките на премиера до смърт.

 

Ама моля ви се... ако ще сменяме едни подставени лица с други, защо го правите това?

 

Има ли пари Наско Сираков? Това няма никакво отношение към никаква харизма и никакви претенции. Когато ти трябват 500 хиляди е едно. Когато ти трябват 20-30 и повече милиона, работата е друга. Ако ти трябват за 1-2 месеца, работата е една. Ако е за повече, работата е друга. Тези хора са показали само, че им трябва един Чорни да го обоскат като банатска гъска.




С големия черпак..

Posted by Северъ on Thursday, May 28, 2020
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 4| 6895 |28.05.2020 Проф. Татяна Червенякова: Има много фактори за малкото случаи на COVID-19 у нас . 0| 6535 |21.05.2020 Татяна Кристи: Комизмът не спира на територията. Сега ще има и държавен букинг . 17| 8828 |12.05.2020 Татяна Дончева: В основата на нашето управление е да обичате управлението . 12| 7120 |10.05.2020 Татяна Кристи: Цветанов да вземе пример от Цачева, ни дума, ни стон не издава

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads