Реклама / Ads
35| 17352 |30.06.2021 НОВИНИ

Татяна Дончева: Има мишоци в служебния кабинет. Борисов замести Тити, не спира да реве

.
Татяна Дончева
Като генерална линия служебният кабинет прави каквото трябва, за измитане на модела ГЕРБ, за изваждане на лалугерите от дупките. А ако предишният парламент работихме още няколко седмици, имаше грешки, които можехме да избегнем. Това каза лидерът на “Изправи се! Мутри вън!” Татяна Дончева по BTV.
 

Служебният кабинет бетонират различни гербаджийски назначения, а те (ГЕРБ) се борят като защитници на Берлин, пазят всяка маза и се бият  до последна капка кръв” - допълни Дончева за работата на служебния кабинет и как ГЕРБ "отвръщат"

 

Според нея из сегашното правителство "има мишоци" - "тия, които не са се чули - министърът на транспорта, министърът на туризма, много спорове в земеделието - кадровиците на Радев". Но в крайна сметка ние вървим в правилната посока, служебното правителство винаги ще се свързва с Радев, коментира Дончева.

 

В отговор на дали служебният кабинет целенасочено вади информация, за да "злепоставя" партията ГЕРБ, Дончева отвърна, че "Те вадят информация, но ако това злепоставя ГЕРБ - това са фактите, трябва да има хора в затвора, да има иззето имущество.."


"Аз съм един човек, който е подслушван, не ми прави впечатление вече, подадох си чинно заявлението в бюрото по СРС и ми е интересно как ще го разгледат сега.

Хората по редичката трябва да извършат проверка" - каза Дончева в отговор на това дали подслушванията са реални или не.

 

Тя коментира и че последиците от "Магнитски" тепърва ще стават факт. Спомена и че в доклада за санкционираните по американския закон фигурира фраза "за един политически лидер - може да бъде бившият министър председател", а "ДПС се опитва да се освободи от наследството на Пеевски."

 

Татяна Дончева сподели своята изненада от това, че кандидатът за кмет от ГЕРБ в Благоевград е завършил трети и сподели своето мнение за машинното гласуване и честния вот:

 

"Машинният вот създава трудности да си извадиш телефона - да се снимаш как си гласувал. ГЕРБ да опитат, само после да не реват.  Тити Папазов ми липсва и го замести Бойко Борисов - той не спира да реве, вопли, стенания, айде малко по-мъжко поведение. Един приятел от Информационно обслужване ми сподели, защо ГЕРБ настоява да се преброяват отрязъците, защото е най-лесно да хвърлиш няколко, то е по-просто отколкото да си изтеглим пенсиите от банкомат. То е лесно постижимо това с отрязъците, те са на такова ниво на мислене, ГЕРБ има повече хора от останалите, за една такава мошенгия не се изисква много време, сега имало парола за гласуване..ще се бавят, ще се суетят, само и само да пречат на хората”

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 10| 6957 |11.06.2021 Татяна Кристи: До Кьовеши Гешев изглежда като малоумен милиционер . 33| 16273 |10.06.2021 Татяна Дончева: Гешев ще бъде отстранен и ще стане обвиняем . 10| 5405 |06.06.2021 Татяна Дончева: Има “Магнитски бури”. Първите отнесени са ГЕРБ . 9| 6274 |31.05.2021 Татяна Дончева: СРС-та се използват за клюки и притискане. Хората, устремени да пазят властта, се занимават с простотии

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads