Реклама / Ads
0| 4920 |17.06.2022 НОВИНИ

Терзийски, ПП: Чекмеджетата на мафията започват да се изпразват или поне са на 7/8 празни

.
Йордан Терзийски Източник: БГНЕС
”Продължаваме Промяната” не са организирали протестите пред НС. Това е спонтанен акт на хора, организирани чрез социалните мрежи, които дойдоха да засвидетелстват своята подкрепа към Никола Минчев и да свидетелстват, че тази безпринципна коалиция между партии и корпорации, които се опитват да съборят правителството, е неприемлива за България. Това каза пред БНТ Йордан Терзийски от ПП.
 

По думите му в България има лидери, които не могат да си представят, че може да има спонтанни протести от млади хора, дошли с децата си, които искат по-добро бъдеще за България и на които не им се плаща, и не идват с автобуси.

 

"Ако това ново мнозинство продължи да потъпква демокрацията, хората увериха, че няма да спрат дотук и ще продължават да се борят за бъдещето на децата си в България", каза той.

 

Терзийски заяви още, че Никола Минчев е един от най-успешните председатели на НС и няма нищо принципно в неговото отстраняване.

 

От опозицията винаги са казвали, че е диалогичен председател. Ако е направил някакво нарушение на правилото е единствено, защото е позволявал на опозицията да говори, да изнасилва правилника чрез абсурдни процедури, които те употребяват и превишават лимита си за говорене, каза терзийски.

 

Заяви обаче, че все още не е обсъждано дали Никола Мичев ще бъде предложен отново за председател на НС.

 

"Предстои да се проведат разговори, но е очевидно, че новата коалиция има свой дневен ред и ще се опитат да наложат свой председател. За това има срокове, но новата коалиция между ГЕРБ, ИТН, ДПС и "Възраждане" искат това толкова рано да се случи - може би, защото не искат немските митничари да влязат на "Капитан Андреево" и да излязат всички схеми, които са там.

 

"Председателят на НС води дневния ред като част от него е вотът на недоверие към правителството и тук целта е да се форсира този вот, което да дестабилизира страната, защото имайте предвид, че чекмеджетата на мафията започват да се изпразват или поне са на 7/8 празни", каза Терзийски.

 

Заяви, че ПП са прекъснали най-важното - потока на пари, а с КПКОНПИ се опитват да махнат чадъра, който стои над тях.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3418 |16.06.2022 Радостин Василев: Днес 20 депутати от ИТН открито се продадоха на мафията . 0| 4749 |14.06.2022 Караджов: Нямам общо с „Делта хил“ и Орлин Алексиев. Усещам, че мафията е пробила „Промяната“ . 0| 3626 |12.06.2022 Йордан Терзийски от ПП: Ударихме мафията по най-болезнените места и матрьошките скочиха . 0| 3043 |09.06.2022 Терзийски, ПП: ИТН искаше да раздаде 3,6 млрд. лв., няма да плащаме такса ”спокойствие”

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads