Реклама / Ads
2| 2638 |01.04.2024 НОВИНИ

Тръмп избухна във ВЕЛИКДЕНСКО ПОСЛАНИЕ, изпълнено с обиди и големи букви

.
Доналд Тръмп се кара в своето великденско съобщение Източник: БГНЕС
Посланието на бившия президент Доналд Тръмп за Великденската неделя(католиците и арменците отбелязаха големия религиозен празник на 31 март) в социалната мрежа "Истина" се състоеше от седем думи за Великден и 161 оплаквания от правната система и различни негови врагове.
 

Посланието с големи букви започваше с "Честит Великден на всички" и завършваше с "Честит Великден на всички!", но иначе се състоеше от нападки към водещите съдебните дела срещу него, включително специалния съветник Джак Смит, окръжния прокурор на окръг Фултън (Га.) Фани Уилис (която той заклеймява като "Г-жа Фани "ФАУНИ" Уейд) и окръжния прокурор на Манхатън Алвин Браг, като вторично се нахвърляше върху президента Джо Байдън и Министерството на правосъдието, пише politico.com

 

Описателните думи в съобщението включват "EVIL" (ЗЛО), "SICK" (който се появява в кавички), "DERANGED" (също в кавички), "CORRUPT" (Корумпиран) и "CROOKED" (Крив, извратен). Постът включва също така "ILLEGAL" и "ILLEGALLY".

 

На Тръмп са повдигнати 91 обвинения по различни дела, въпреки че все още не е осъден по нито едно от тях.

 

Постът не е необичаен за празничен поздрав от предполагаемия републикански кандидат за президент. Миналата година постовете му на Бъдни вечер и Коледа бяха в подобен дух, като един от тях завършваше с думите "ТОВА СЕ НАРИЧА ИЗБОРНА ИНТЕРФЕРЕНЦИЯ. ВЕСЕЛА КОЛЕДА!" Друго съобщение завършваше: "НЕКА ГНИЯТ В АДА. ОТНОВО ВЕСЕЛА КОЛЕДА!"

 

Препълненият канал на Тръмп в TruthSocial в неделя включваше и обидни материали за републиканеца Майк Галахър (Р-Уис), който ще се пенсионира от Камарата на представителите през април, както и за съдията Артър Ф. Енгорон и съдията Хуан Мерчан - и дъщерята на Мерчан. Имаше също така истории за анкети и снимка, на която той получава трофей за голф от Джак Никлаус, носител на 18 мейджър шампионата и може би най-успешният голфър на всички времена. Миналата седмица Тръмп се похвали, че е спечелил шампионати в клуба си в Уест Палм Бийч, Флорида.

 

За разлика от него Байдън публикува в неделя: "Джил и аз изпращаме най-топлите си пожелания към християните по света, които празнуват Великден. Великден ни напомня за силата на надеждата и за обещанието на Христовото възкресение".

 

Превод и редакция ФрогНюз

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 9| 3112 |01.04.2024 ISW: Руският патриарх Кирил ще изхвърля духовници, които не подкрепят войната . 0| 17204 |01.04.2024 От утре изписват 56 безплатни лекарства за сърце . 9| 5981 |01.04.2024 Нещо ново, нещо старо, нещо назаем: Кои лица да очакваме в новия кабинет? . 2| 2575 |01.04.2024 Преди нападението в "Крокус хол": Иран е уведомил Русия за възможна мащабна терористична операция

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads