Реклама / Ads
13| 9931 |10.05.2021 АКТУАЛНО

Цън Цон: Става ми наистина тъжно като гледам лицата на ГЕРБ напоследък

.
Цън Цон
Честно казано, поздравявам ГЕРБ за постиженията си. За 2 години направи това, което опозиционните партии не успяха за 12 – да настрои критична маса от едрия бизнес срещу себе си. Очевидно Илчовски няма да е последният, който ще се присъедини към групата на Бобокови, Арабаджиеви, Баневи, Миню Стайков, Божков и др.
 

Интересно е да се види какъв допълнителен капацитет притежава ГЕРБ, защото с настоящите ПР-и и „остриета“ очевидно не се получават нещата. Винаги с три крачки след събитията и винаги в агонизиращо догонващо положение.


Става ми наистина тъжно като гледам лицата на ГЕРБ напоследък. Това ли са всъщност кадрите, които Борисов може да сложи на масата днес?


Единият е сменил 3-4 формации за 10 години, по времето на които е наричал Борисов с всевъзможни епитети. На друг му викат „мозъка“, защото може би единствена му мисия ще се изрази в разработването на план за бързо дезертиране от партията при първи наченки на нейното разпадане – не е като да не сме виждали сина му в подобни ситуации при катастрофата с Милен Цветков. Юсейн Болт пасти да яде.






Третият допреди 2 години сричаше докато четеше законопроект от трибуната на НС, сега изведнъж стана много интелигентен и самоуверен, но от погледа му можеш да видиш притеснение и некомпетентност. Хартиени тигри колкото щеш.

 

Четвъртият е наистина подходящ за главната роля на следващата част на Кунг Фу Панда, но не заради стройната си фигура, а заради това, че и във филма пандата говори много повече, отколкото на всички ни се иска. Като добавим ПКП-та; барабанисти, известни не толкова с музиката си, а с това, че депутатското им място вися на косъм 4-5 пъти в предишния парламент; съпруги на някакви типове, заловени за трафик на дрога; организатори на конкурси за Плеймейт ли, Плейбой ли – все там… Абе, вие сте просто една уникална сбирщина от достойни представители на изяществото, класата и високите морални ценности. Чак не мога да ви се нарадвам...


Единствено ме е яд, че други трима не са намерили място сред вас:
Боби Михайлов – българският футбол днес е на съвсем друго ниво. Ако приложи същата схема и в управлението на държавата, за нула време ще се наместим плътно и удобно до Мозамбик, Руанда и Сомалия.






Валери Божинов – да търси нови котета, капитани, генерали и т.н. за Дрийм Тийма, за да постигнем целта по-скоро.


Митьо Пищова – защото е яко да е в комплект с горния.

 

Цън Цон, председател на съвета за икономически и дипломатически отношения с Китай, Фейсбук




Честно казано, поздравявам ГЕРБ за постиженията си. За 2 години направи това, което опозиционните партии не успяха за 12...

Posted by Цън Цон on Monday, 10 May 2021
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 4972 |26.03.2021 Паркинг ”Воден” в Русе става безплатен . 4| 7789 |20.11.2020 Адв. Мария Шаркова: В момента наистина всички са като на бойно поле . 20| 8809 |15.09.2020 Страхил Делийски: ГЕРБ стават по-мразени от БСП . 38| 10095 |23.07.2020 Христо Иванов: Не искам да ставам главен прокурор, разместиха столовете на палубата на ”Титаник”

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads