Реклама / Ads
6| 3007 |15.08.2023 НОВИНИ

Цветан Цветанов: ГЕРБ ще изгубят кметските избори в София

.
Цветан Цветанов
ГЕРБ ще загубят някои от ключовите градове в страната на предстоящите местни избори, включително и столицата. Това прогнозира бившият министър на вътрешните работи и председател на партията ”Републиканци за България” Цветан Цветанов в предаването ”Денят ON AIR” по Bulgaria ON AIR.
 

"ГЕРБ ще изгубят София", категоричен е Цветанов, като посочи, че вероятните кандидати на партията за поста са настоящият председател на Столичния общински съвет Георги Георгиев и председателят на парламента Росен Желязков.

 

"Аз съм убеден, че София няма да бъде спечелена от ГЕРБ, поради модела и тази непрозрачност от последните няколко години", обясни Цветанов. Според него Варна и Пловдив са "ключовите градове", в които трябва да се търси промяна.

 

"Всички са изключително омерзени и огорчени, че Иван Портних, не е кметът на Варна. Там има други фигури, които имат икономически интереси", каза още Цветанов и посочи, че информацията е почерпена от медии.

 

Битката в Пловдив ще е интересна, прогнозира още Цветанов. Според него там партията няма изявени лидери, тъй като Бойко Борисов е снел доверието от бившия и настоящия кметове на града.

 

"ГЕРБ няма да има кмет във Видин, Русе, Благоевград, Перник. В Пазарджик ще има интересна интрига, в Разград – също", посочи Цветан Цветанов.

 

Като бивш министър на вътрешните работи той коментира и смяната на началници на ОДМВР в страната. Според него е учудващо защо началникът на полицията в Стара Загора не е сред сменените и намекна за негова връзка с притежател на заведения, в едно от които е работил и насилникът на Дебора.

 

"МВР е овладяно от други, нечисти интереси и не очаквайте да има резултатност", допълни той. Той каза още, че по отношение на престъпността страната ни се връща на нивата от 1990-те години и 2008 година, когато е имало бум на отвличания.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 2554 |15.08.2023 Бившият министър Демерджиев: Зад голяма част от промените в МВР прозират кадри на ГЕРБ . 11| 2639 |14.08.2023 Прокуратурата не открила нередности в реализираната от Лъчезар Иванов, ГЕРБ печалба от над 3,9 млн. долара . 1| 3154 |11.08.2023 Тихомир Безлов: Нищо ново в МВР, Богомил Бонев, Цветан Цветанов и Бойко Рашков направиха едни от най-масовите чистки . 13| 2945 |10.08.2023 Смениха директора на АЕЦ ”Козлодуй”, върнаха Валентин Николов от ГЕРБ

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads