Реклама / Ads
17| 6002 |27.10.2013 НОВИНИ

Цветанов и Борисов си били близки. Винаги

.
Цветан Цветанов и Бойко Борисов
В това увери ексвицепремиерът в кабинета Борисов Цветан Цветанов в студиото на Всяка неделя по НТВ. Водещият Кеворкян няколкократно поиска уверение за непокътнатостта на това приятелство и го получи, без отговор само на въпроса дали приятелството е "до живот".
 

Няма как секретните документи по случая със Сергей Станишев просто така да са изчезнали, каза още Цветанов. Той смятал, че към тези документи е имало небрежно отношение под една или друга форма, т.е. абсолютно безхаберие. Няма как седем пъти в различен период от време подобни документи просто да се изгубят, каза той.

Не може да има паралел между обвиненията към Станишев и към мен. Тук има липсващи документи, които са с класифицирана информация, докато първото обвинение срещу мен е заради липсата на контрол от моя страна. ГЕРБ няма отношение към повдигнатото обвинение и дело за изгубените документи от страна на Станишев. И за самия Станишев е важно случая му да се разреши, защото не може четири години лидера на БСП да не знае дали ще му бъде или няма да бъде повдигнато обвинение по случая, добави той. 

За първите пет месеца от годината статистиките показваха увеличен брой на бежанците у нас. Те стават над 1300, при малко над 300 за същия период от миналата година. Министърът на вътрешните работи може да направи много неща по въпроса с бежанците. Още през юни и след това юли има няколко писма изпратени от шефът на Агенцията за бежанците Никола Казаков, който съобщава на правителството за тревожните данни относно увеличения брой на чужденците, но до август месец кабинетът не е бил направил нищо по въпроса,каза Цветанов. Едва тогава през август месец се отпускат двата дома за бежанци във Враждебна и Военна рампа, но те не са били пригодени през тези пет месеца, за да бъдат годни за живеене. Също така не може бившето военно поделение в Казанлък да го правиш лагер за бежанци, защото то е съвсем близо военния завод „Арсенал", това просто не е нормално управленско решение. Всички тези действия на правителството показват неговото неумение и неспособност да се справят с проблема с бежанците, осведоми Цветанов.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 31| 4743 |27.10.2013 Цветанов: Уволняват професионалисти поголовно . 78| 5975 |26.10.2013 Борисов: И луната да окупират, за Орешарски и компания няма значение . 75| 6042 |25.10.2013 Манолова: Борисов никога повече няма да бъде премиер . 12| 6633 |25.10.2013 Цветанов повиши Веселин Маринов в зам.-министър

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads