Реклама / Ads
2| 4071 |19.04.2017 НОВИНИ

Цветанов нападна президента

.
ГЕРБ влиза в 44-ото Народно събрание със заявка за 4-годишен мандат. Това каза зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов от трибуната на Народното събрание по време на първото заседание на 44-ия парламент.
 
„Началото на 44-ото Народно събрание от името на ПГ на ГЕРБ искам да поздравя всички парламентарни групи за тяхното представяне на парламентарните избори“, каза той. По думите му по силата на обществената подкрепа, която е получила ГЕРБ, тя е първа сила. Той благодари на избирателите, подкрепили ГЕРБ, които с гласа си са препотвърдили подкрепата си за реални решения за страната. По думите му преговорите за коалиционно управление отчитат желанието на хората за дясно-центристка политика.

Цветанов изрази надежда политическият рекет да остане в миналото. „ГЕРБ ще настоява за прозрачност и ясни принципи на управлението, за да не бъдем жертва на партийни и вътрешнокоалиционни интриги“, заяви той. Цветанов посочи, че не заради каприз или политически егоизъм ГЕРБ са избрали да отидат на нови избори. „Направихме нелек избор и платихме цената на този избор. В крайна сметка отново спечелихме вота на избирателите“, посочи той и подчерта, че за ГЕРБ управлението не е самоцел.
Цветанов заяви, че е нужен не само политически, но и обществен консенсус по приоритетите за страната. „Ние знаем, че в масовите представи на българите именно ГЕРБ е партията, която се ползва с най-голяма подкрепа и доверие, когато става дума за отстояване на националния суверенитет“, заяви Цветанов.

 

По думите му политическият профил на ГЕРБ е познат и това е гаранция, че крайни форми на национализъм няма да бъдат допускани от опозицията. „В парламента ще работим със съзнанието, че българите очакват от нас реални резултати. Продължаваме реформата на съдебната система“, каза Цветанов и добави като приоритети качественото образование и здравеопазване както и икономическия просперитет. Той заяви, че е против идеята на президента за промени в Изборни кодекс. Той заяви, че ПГ на ГЕРБ би желала да работи в условията на 44-ото Народно събрание в добронамереност. Той посочи, че българският народ е мъдър и винаги усеща фалша в политиката и напомни, че България е парламентарна република.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 4| 3468 |19.04.2017 Цветанов: Ще започнем със съдебната реформа . 3| 5949 |18.04.2017 И Цветанов сред спряганите за шеф на МВР . 9| 6026 |14.04.2017 Цветанов и Горанов плъзнаха по тв студията с еднаква опорна точка . 5| 4367 |14.04.2017 Цветанов се изрепчи на президента за уседналостта

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads