Реклама / Ads
27| 3182 |12.02.2021 НОВИНИ

Цветанов: Симбиозата ГЕРБ-ДПС е ясна. Освободиха трима министри за връзки с движението

.
Освободиха трима министри затова, че имат връзки и са част от подкрепата за ДПС. Владислав Горанов е активният участник в реденето на листите и това дали някой от тези министри ще са в листите – това ще е ясен знак, че връзката ГЕРБ-ДПС е много силна и здрава.
 

Това заяви пред bTV Цветан Цветанов, лидер на “Републиканци за България”. 


Той бе категоричен - в момента не може да се говори, че ГЕРБ са алтернатива на статуквото. Цветанов не се съмнява, че партията му ще влезе в предстоящия парламент, а освен това ще се превърне и в незаобиколим фактор. 


Той акцентира най-вече в това, че в новия политически проект има много нови и непознати лица и даде пример със зам.-председателя на партията Павел Вълнев. По думите на Цветанов той е изключително успешен бизнесмен в Съединените щати, който иска да види промяна в статуквото в страната.


“Павел Вълнев ми постави условия, за да работим заедно. Едно от тях беше дали имам зависимости от ДПС – това, което наблюдава в ГЕРБ. Казах му, че нямам и, че съм се доказал във времето в тази посока", коментира Цветанов.


Той добави още, че Вълнев подпомага партията и с парични средства.


“Павел Вълнев иска този проект да бъде независим. Той е с двойно гражданство и не може да стане министър или депутат. Той инвестира във всички държави по света, но това, което видя е, че в момента трябва да има промяна на статуквото, за да създадеш тази среда за инвестиции", коментира Цветанов.


Цветан Цветанов заяви, че всички бизнесмени, които имат партийни обвързаности в България са забогатели през годините на прехода или от обществени поръчки. 


“Павел Вълнев е успял човек и бих искал да има повече такива българи, които искат да участват в този процес", допълни той.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 41| 5129 |02.02.2021 Цветан Цветанов: Предлагаме закриването на Специализираната прокуратура и Специализирания наказателен съд . 45| 6953 |01.02.2021 Цветанов: Тогава разбрах, че Борисов работи с ДПС . 64| 6983 |24.01.2021 Цветанов: С договорка между Борисов и Доган Карайдайъ назначава директори в горските стопанства . 31| 11734 |20.01.2021 Цветанов: Борисов да отговори защо човекът на ДПС - Горанов съставя листите на ГЕРБ за вота

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads