Реклама / Ads
11| 5496 |25.08.2015 НОВИНИ

Цветанов: Удари часът за кмет от ГЕРБ и в Кърджалийско

.
Цветан Цветанов пред ЦИК
Цветан Цветанов заяви по bTV че е време да спечелят и кметско място в района на Кърджали, без това да е резултат от сделка с ДПС.Цветанов обясни, че има подкрепа от хората на Лютви Местан за кандидата на ГЕРБ в Нова Загора.
 
Той е подкрепен и от други политически сили, защото има качества на лидер, добави той.

ДПС са първа политическа сила в някои региони, в повечето от тях са получавали и подкрепа от БСП, посочи още Цветанов.

Той даде висока оценка на кмета на Ивайловград, въпреки обвиненията за незаконен добив на облицовъчен камък в общината, но обеща да провери тези сигнали.

Точно в 09:00 часа Цветан Цветанов влезе вътре с папките и документите. Традицията ГЕРБ да се регистрират първи в ЦИК е вече 10 години. Днес Цветанов внесе в Комисията 9999 подписа и се похвали пред насъбралите се журналисти, че само за 4 дни са събрали над 3200 подписа.

Цветанов коментира след като излезе от ЦИК действията на БСП и това, че млади социалисти са носили вода на младежите от ГЕРБ, които са пазели ред за регистрация за предстоящите местни избори. Той пожела на левите да участват в битки, а не само да носят вода, съобщава novini.bg.. Цветанов изрази надежда този път БСП наистина да се включи активно в предизборната битка.

Цветан Цветанов обясни още пред журналистите, че за ГЕРБ никога не е било важно да побеждават на изборите. По думите му, по важното за партията е да създават устойчиви политики, които помогнаха за развитието на Стара Загора и Бургас. Той изрази надежда подобно бъдеще да имат и Видин, Монтана, Враца. Цветанов напомни, че в момента ГЕРБ имат 14 кмета на областни градове и поясни, че ще бъде много добре, ако бройката им се увеличи на 16 -18, като се разшири влиянието им в Северозападна България.

Цветанов информира, че в две общини ГЕРБ ще бъдат в коалиция с Реформаторите, а в Кюстендил широка коалиция, в която, разбира се, участват и те, ще подкрепи Петър Паунов.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 4805 |20.08.2015 Жени се удариха челно на подбалканския път, едната загина . 5| 5972 |18.08.2015 Цветанов: ГЕРБ е заделила 4 млн. лева за изборите . 0| 4489 |07.08.2015 Микробус се удари във влак на прелез . 1| 4687 |30.07.2015 Перничанин удари жакпота от тотото, гушва 1 183 987 лв.

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads