Реклама / Ads
64| 7401 |13.05.2011 НОВИНИ

Дж. Уорлик към Сидеров: Ще Ви унищожа!

.
Джеймс Уорлик Източник: Булфото
Лидерът на "Атака" Волен Сидеров съобщи в Народното събрание, че американският посланик Джеймс Уорлик е отправил заплашителни реплики към него, след като той му е дал „сметката" за US-базите у нас.
 

Сидеров връчил документа на дипломата и, по думите му, американецът реагирал „много нервно" - хвърлил папката на съседна маса и казал на Сидеров: „Аз ще Ви унищожа!". Лидерът на „Атака" посочи, че срещата е „надлежно документирана".

Волен Сидеров обясни, че САЩ използват четири български военни бази от 2006г. насам без да плащат нищо за това. Експерти на „Атака" са изчислили, че за тези 5 години се е събрала сума в размер на 2 млрд. долара, която трябва да ни бъде заплатена като наем от американска страна.

По думите му той 2 години без резултат търсел посланик Уорлик, за да му даде „сметката", но по официалния ред това не било възможно. Въпреки това, вчера вечерта двамата се засекли в столично заведение.

Националистът беше категоричен, че това е недопустимо поведение за посланика на най-мощната страна в света и призова Външно министерство трябва да се намеси и Джеймс Уорлик трябва да дойде в парламента, за да се извини. Лидерът на „Атака" посочи, че ако българският посланик в САЩ заплаши така сенатор, ще отиде в затвора.

Той не пропусна и да отбележи, че към Уорлик има „аборигенско отношение" от страна на медии, политици и анализатори у нас, поради което той се държи като генерал-губернатор.

Сидеров заяви, че освен по отношение на поведението на дипломата и събирането на задълженията към България, ведомството на Николай Младенов трябва да се задейства и по отношение на самата информация за дейността в базите, използвани от САЩ. Според националиста, не е невъзможно на тяхна територия да има ядрено или химическо оръжие, а освен това не е ясно какви са плановете за употребата им.

Волен Сидеров призова за подкрепа от всички политически сили и поиска охрана от НСО.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 24| 5162 |03.05.2011 Дж. Уорлик: Отрязахме главата на змията . 27| 4963 |02.05.2011 Уорлик: Прекрасен ден - бин Ладен е мъртъв! . 43| 6245 |30.04.2011 Дж. Уорлик: Не се намесвам във вътрешните работи на България . 61| 6525 |20.04.2011 Първанов нападна Уорлик във Фейсбук

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads