Реклама / Ads
0| 2581 |21.09.2020 НОВИНИ

По-вероятно е да срещнете Йети в Банско, отколкото демокрация в НС и МС

.
Йети
Има митични същества, за които се предполага, че съществуват, но няма научно издържани доказателства за това. Намират се обаче очевидци, които твърдят, че са ги видели. Тези същества се наричат криптиди. Такива са самодивите, примата Йети, езерното чудовище Неси в Шотландия и др.
 

Тяхното предполагаемо съществуване буди интерес, но е повече в света на фантазиите, отколкото на реалността.

 

В Смолян Даниела Дариткова възторжено описва демократичните завоевания на властта на ГЕРБ. Организирани „спонтанни“ групи от Ловеч и Плевен посрещат водача на демократичното управление, кой им говори за демократичното управление, а те се снимат с него. Медии показват видеа и снимки от трогателните сцени. Само че сериозната наука отрича да има демократично управление в България. Дори неспециалистите са на това мнение. Аргументи много.

 

Например: За десет години „демократичното управление“ е погълнало стотици милиарди от ЕС и държавния бюджет, а страната е на дъното на Европа. Най-болни сме, най-умиращи и най-нещастни. Но ни убеждават, че има такова животно като супер успехи на ГЕРБ.

Втори пример: „Демократичното управление“ твърди, че у нас има върховенство на закона, а сме най-корумпираната страна в ЕС.

Трети пример: В България имало пълна свобода на медиите и словото, но сме на 111-то място по този показател.

 

Дори някогашния Трабант имаше повече общо с колите, отколкото днешната власт в България с демокрацията. Съществува 0,000000001 процент вероятност да срещнете Йети на пистите в Банско, но демокрация в сегашния парламент и правителство – никакъв шанс.

 

Все доказателства, че реална демокрация и справедливост не съществуват, но управляващите и техни сподвижници твърдят, че са ги виждали.

 

Има и обратни примери.

 

Управляващите и прокуратурата са категорични, че няма корупция в управлението, но всички я виждат да се разхожда като господар по всички етажи на властта.  

 

Убеждават ни също, че няма чекмедже с един милион евро в спалнята на премиера, но има и математически това означава 40 000 пенсионери по 50 лв бройката...

 

На площадите има стотина лумпени, които не знаят за какво са там, - повтарят мантрата от „демократичното управление“. Камерите обаче показват десетки хиляди, които скандират „Оставка“ за Борисов, Гешев и цялата върхушка.

 

Страна на криптидите...

 

Д-р Димитър Попкутуев

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 24| 4595 |21.09.2020 България подкрепя санкциите срещу Беларус . 13| 10408 |21.09.2020 Нов хит в нета: Мутри сбогом! Няма вече шкафчета, кюлчета... . 16| 5981 |21.09.2020 Павол Салай пред Фрог: Всички проблеми със свободата на словото в Европа са акумулирани в България . 56| 9641 |21.09.2020 22.09.20 – нека бъде светлина!

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads