Реклама / Ads
5| 5631 |06.07.2019 НОВИНИ

Веселин Марешки ще прави ”Шоуто на Веско”

.
Лидерът на партия ''Воля'' и зам.-председател на Народното събрание Веселин Марешки обяви пред БНТ, че обмисля в края на месеца да създаде собствено шоу в часовия пояс от 22:30 до 23:30 ч.
 

,,Замислям се дали да не направя собствено шоу, само че още не съм решил как да се казва -''Шоуто на Веско'' или ''Шоуто на Марешки''. Обмислям го за края на месеца и може би ще бъде доста по-интересно от това, което е в момента и което приключва именно в края на юли (става дума за ''Шоуто на Слави'' - б.р.)'', заяви Марешки и не изключи някой ден да създаде и своя телевизия, ако успее да намери добър екип.

 

По политическите теми лидерът на ''Воля'' коментира намаляването на партийните субсидии на 1 лев на глас.

 

,,На практика една голяма част от българския народ го поиска този закон, затова се съобразихме с техните желания'', посочи Марешки и допълни, че първият въпрос от референдума, касаещ промяна на избирателната система, е бил доста по-важен от размера на партийната субсидия.

 

,,Всички фирми ще дават пари. На практика това финансиране се осветлява, защото и досега го е имало, но е ставало в куфарчета, чантички, торбички, пликчета и т.н. Така ще се види и тайният лобизъм, обясни той.

 

След това Веселин Марешки опроверга информациите, че ще се кандидатира за кмет на София.

 

,,Разбира се, че няма да се кандидатирам за кмет на София. Това би било много голяма стъпка надолу за мен. Обявих новината единствено с иронична цел'', разясни зам.-председателят на парламента и изказа мнението, че Мая Манолова би имала успех да спечели местния вот в столицата, но само ако е с Бойко Борисов.

 

Председателят на ''Воля'' още веднъж възрази срещу сделката за закупуването на изтребителите Ф-16.

 

,,Лекарствата на всички българи могат да станат безплатни с част от парите, които ще бъдат дадени за самолетите. Ако ги купим, най-добре би било да ги замразим в някой хангар и никога да не ги използваме'', завърши Марешки.



Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 6| 6154 |06.07.2019 ЦИК нямала капацитет да се справи с машинното гласуване . 0| 5294 |04.07.2019 Приеха нови правила за финансиране на партиите в Австрия . 15| 4948 |29.06.2019 Марешки скромен: Аз съм Дон Кихот и Робин Худ едновременно . 13| 4536 |27.06.2019 Марешки ще се кандидатира за кмет на София

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads