Реклама / Ads

0| 3501 |27.11.2017

Вижте къде ще спира водата в София

.
На 28 ноември 2017 г. (вторник), във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Поручик Георги Кюмюрджиев“ , жк. „Левски“ Г, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Поп Грую“, ул. „Могилите“

 

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бл. 10.


На 28 ноември 2017 г. (вторник), във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Буная“ , кв. „Подуене“ , се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 18:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

по ул. „Буная“ от ул. „Марагидик“ до ул. „Каймакчалан“


При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Буная“№14.


На 28 ноември 2017 г. (вторник), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Цар Борис III, с. Казичене , се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Цар Борис III“ от ул. „Христо Ботев“ до ул. „Аличо“

ул. „Пейо Яворов“ от ул. „Аличо“ до ул. „Околовръстна“

ул. „Околовръстна“ от ул. „Цар Борис III“ до ул. „Пейо Яворов“, ул. „Трети март“, ул. „Серафим Стоев“


 При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Околовръстна“ ъгъла с ул. „Цар Борис III .

 

На 28 ноември 2017 г. (вторник), във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод на ул. „Руселия“ вилна зона „Косанин дол“, се налага спиране на водоподаването от 9:00  до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

„Руселия“ , ул. „Зима“, ул. „Ранилист“, ул. „Върбинка“, ул. „Петров кръст“, ул. „Мекиш“

 

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес:  ул. „Мекиш“ ъгъла с ул. „Ранилист“.


След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване  мътността на водата.


След реализацията на този инвестиционен проект клиентите на „Софийска вода” живеещи в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги.

 

На 28 ноември 2017 г. (вторник), във връзка с аварийна подмяна на уличен водопровод на ул. „Свети Спас“, с. Кривина  се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

Ул. „Свети Спас“


При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Свети Спас“ №1.


След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване  мътността на водата.

 

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.


Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!


Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay Donate now
Реклама / Ads

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

. Вижте декларацията на ГЕРБ - нито сега, нито в бъдеще в коалиция с БСП 10| 4795 |26.11.2017 . Вижте къде ЧЕЗ ще спира тока 0| 3629 |24.11.2017 . Вижте къде ще спира водата в София 0| 3229 |21.11.2017 . Гришо трети в ранглистата: Не спирах да вярвам 3| 4546 |19.11.2017

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads

НАЙ-ЧЕТЕНИ

    Реклама / Ads

    БЛОГОВЕ