Реклама / Ads
3| 2643 |04.07.2024 НОВИНИ

Виктория Василева: Няма да си подам оставката, защото не съм чула мотиви и не съм член на партия „Величие"

.
Виктория Василева, "Величие' Източник: Стопкадър: NOVA NEWS
"Получих няколко заплахи за живота си". За това алармира депутатът от партия „Величие” и зам.-председател на 50-ото Народно събрание Виктория Василева в ефира на NOVA NEWS.
 

"Когато емоциите вземат връх в един разговор, то разговор няма", отбеляза народният представител. Тя изтъкна, че очаква органите на реда да проверят каква е степента на заплахата и дали ще има охрана.

 

Запитана дали тя и Николай Марков са заплашвали Ивелин Михайлов с унищожение, Василева бе категорична: „Изглеждам ли ви на човек, който може да заплашва някого. Това, че говоря с малко по-сериозен тон, не означава, че заплашвам. Ако той го е разбрал така, това е въпрос на лични възприятия”.

 




Според нея Ивелин Михайлов бил казал, че четири от жените в парламентарната група били заплашвани с убийство от Николай Марков.

 

„Да не влизаме в подробности кой лъже. Заседанията на ПГ „Величие” протичат с доста емоции. Хората са нови, непознавайки процедурите, те остават с впечатление, че определени неща не искаме да ги свършим. Парламентът е сериозна институция. Това не е караоке бар, в който си поръчваш песен и я изпяваш. Те смятат, че всеки ден и по всякакъв повод може да поставяш въпроси от дневния ред на обществото и на хората, с които се срещаме. Това е така, но има определен ред. Някои хора смятат, че може да вървим против правилата”, коментира зам.-председателят на 50-ото Народно събрание.





Василева допълни, че партията й е искала да разговаря с лидера на ГЕРБ-СДС, а не с контактна група за съставяне на правителство. Борисов им отказал. „С това всички разговори приключиха”, уточни тя.

 

„Не чух мотивация защо трябва да си подам оставката като зам.-председател на Народното събрание. Аз съм избрана на този пост от депутатите. Няма да си подам оставката, защото не съм чула мотиви и не съм член на партия „Величие”, подчерта Василева.





По думите й програмен кабинет би била успешна форма. „Като най-малка група нямаме самочувствието да получим такъв мандат. За нас водещо е не кои ще са личностите, а какви ще са целите и приоритетите на това правителство”, заяви Василева и поясни, че разговори не отказват.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 31| 11915 |04.07.2024 Целувката на смъртта: Борисов и идиотите край него са ясни, но защо умни хора му се връзват? . 11| 2454 |04.07.2024 Даниел Митов: За мен в този парламент е изчерпан разговорът дали ще има правителство . 1| 2397 |04.07.2024 Цените на кои храни ни удариха по джоба най-сериозно през последните 5 години? . 1| 2439 |04.07.2024 Държавната агенция за закрила на детето се сезира за райския газ пред бебето в Созопол

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads