Реклама / Ads
6| 2376 |10.06.2024 НОВИНИ

Вили Лилков: Една от задачите на десните партии е да изгради фронт срещу руската хибридна война

.
Проф. Вили Лилков от "Синя България" Източник: БГНЕС
"Следващите избори няма да са далече." Това прогнозира пред БНР проф. Вили Лилков от "Синя България" и уточни, че формацията ще продължи работата си "за разширяване на подкрепата" си за предстоящи избори:
 

"След като си направим анализите в следващите дни и седмици, ще подготвим стройна програма за следващия вот". 

 

Проф. Лилков бе категоричен, че задачата на "Синя България" е да обедини десните избиратели:

 




"В България отдавна няма ясно дясно представителство в парламента. Няма разговор за политика, който да е с десни предложения към избирателите. Ние виждаме нашата работа не само в привличане на партии и организации, а в привличане на самите десни избиратели. Защото в българската политика в момента отсъства разговорът за идеология, за ценности в политиката", изтъкна политикът.

 

Според Лилков състоянието, в което е навлязла политическата система, е критично.

 

"В политическия терен влязоха такива партии, които не предвещават нищо добро. Тук е вината на партии, слабото политическо лидерство и отказ от истински политически дебат, както и липсата на истинска дясна формация в българския парламент - това доведе до това, което наблюдаваме в момента".





"Една от задачите на десните партии е да изгради фронт срещу руската хибридна война, която се води в момента срещу България", посочи лидерът на "Синя България".

 

"Отчетливо се наблюдава, особено на последните избори, е, че лявото започва да се трансформира в пропутинско и проруско. Руската хибридна война срещу България постигна определени успехи и затова се появяват и такива партии, които определено работят за изваждането на България от ЕС и НАТО", каза още той.

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 2299 |10.06.2024 Блинкън с пореден опит за прекратяване на военните действия между Израел и Хамас, отива в Близкия изток . 6| 2275 |10.06.2024 Костадинов недоволен: Народът гласува вот на недоверие с ниската избирателна активност . 3| 2298 |10.06.2024 При 77.87% обработени протоколи от ЦИК: ДПС пак е втора партия . 3| 2582 |10.06.2024 Британското разузнаване: Русия е засилила опитите си да вербува африканци да се бият в Украйна

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
Реклама / Ads