Реклама / Ads
5| 4102 |11.12.2014 НОВИНИ

ВМРО: ДПС клевети България пред ЕС

.
ВМРО се противопоставя категорично на подобно злепоставяне на България
ВМРО се противопоставя категорично на подобно злепоставяне на България. Нелепо е ДПС, която държи цели райони от България във феодална зависимост, да говори за човешки права. Дали, например, г-н Анастасов би препоръчал подобен мониторинг за метрополията на ДПС - Турция, откъдето наскоро разбрахме, че мъжете не били равни с жените и че последните не е добре да се смеят на публични места или да се показват без мъжете си?
 
Това пишат в своята позиция от ВМРО, представена от депутата Искрен Веселинов, по повод предложението на Станислав Анастасов от ДПС за въвеждане на европейски мониторинг за правата на човека в България, след като здравният министър Петър Москов изрази подкрепата си към лекарите от Спешна помощ.

България е страна, която винаги е зачитала човешките права и се е отнасяла с уважение към другия и различния, заяви депутатът от „Патриотичен фронт" Искрен Веселинов.
„Подобна позиция на ДПС е все едно управата на затвора в Гуантанамо да се загрижи за правата на човека. Срамното предложение срещу страната ни идва от партия, която съществува в разрез с Конституцията, а нейната търговия с гласове е откровена гавра с вътрешния ред. ДПС е мафиотизирана структура, която държи цели райони в мизерия", заявява ВМРО и припомня на Анастасов думите на Петко Каравелов пред чужди журналисти: „В България не бият".

„Уви, в България днес бият. Бият лекари! Младият депесар Анастасов нашумя, след като беше временно трудоустроен като министър на околната среда, но се оказа, че фалшиво се е представял като завършил университет в Мюнхен. След това Анастасов стана депутат от Видин, където ДПС чудодейно вдигна гласовете си от 400 на миналите избори, до 2400 на сегашните. Вероятно именно заради активната работа на Анастасов в областта на човешките права, населението в Северозапада е посегнало към бюлетините на ДПС", отбелязват от ВМРО.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3850 |10.12.2014 Комисии в НС ратифицираха договора за заем на България . 13| 3961 |10.12.2014 МС пуска четириезично издание „България в Шенген” . 115| 7774 |10.12.2014 Politikus.ru: България ще купува газ от поробителите си . 8| 3958 |09.12.2014 България ще връща 60 милиона евро за земеделие

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads