Реклама / Ads
2| 5742 |11.02.2017 НОВИНИ

Внучката на Цар Киро краде салами

.
Цар Киро
31-годишната внучка на Кирил Рашков – Костадинка, е пипната да краде салами, луканки и кашкавал от хранителен магазин на бул. „Шести септември” в Пловдив. Младата жена не е била сама по време на похищението на хранителните припаси.
 

Заедно с нея е бил 20-годишният Васил, съобщиха от полицията в Пловдив. Костадинка и с 11 години по-младият й приятел натъпкали по обяд на 7 февруари цяла чанта с припасите. След това платили нещо дребно на касата на супера и се пробвали да се изнижат без да платят по-скъпите продукти, но не успели. През цялото време, докато крадели, действията им били наблюдавани от камерите от охранителите на търговския обект. Гардовете изчакали Костадинка и Васил да минат през касовата зона и ги задържали на излизане от хранителния магазин. Сигналът във Второ районно управление на полицията за крадците бил получен от управителя на търговския обект в 13 часа на 7 февруари.

 

Според полицията у Костадинка Рашкова и Васил били открити „множество хранителни продукти”, които не били платени на каса от двамата, пише trafficnews.bg. Охранителите задържали крадците в магазина до пристигането на ченгетата от Второ. На свой ред те закопчали царската внучка и приятеля й и ги отвели до ареста на Второ районно. Срещу двамата било образувано бързо производство. През 2014г. внучката Костадинка получи условна присъда от 2г. и 8 месеца с 3-годишен изпитателен срок заради неплатени към държавата данъци в размер на 13 052 лева. Тогава пред съда дъщерята на сина на Кирил Рашков – „Принц” Ангел обясни, че няма пари да плати главницата с лихвите и затова предпочитала да признае вината си и да получи съкратено производство и условна присъда. Преди 3 години младата Костадинка бе единствената от семейството си, която получи присъда. Тогава на подсъдимата скамейка за неплатени данъци се изправиха баща й Ангел и майка й Гергина, както и брат й Кирил. По време на съдебното заседание тримата представиха доказателства, че изцяло са платили борчовете си към държавата и затова не получиха присъди и се отърваха с глоби от по 5 000 лева за всеки един от тях.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 2| 6015 |02.02.2017 Само във Фрог: Полицайка въртяла бизнес -мигранти срещу крадени коли . 0| 3995 |01.02.2017 Арестуваха полицайка за трафик на крадени коли през границата . 1| 3950 |30.01.2017 Кирчо Киров: Трудно ще се състави солидно и здраво парламентарно мнозинство в Македония . 1| 4451 |16.01.2017 Кирчо Киров: ДАР води война срещу мен и семейството ми

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads