Реклама / Ads
2| 7091 |31.08.2021 НОВИНИ

Водещ на Fox News поиска оставката на президента Байдън в ефир

.
Джо Байдън
Водещият на Fox News Шон Ханнити e поискал президентът на САЩ Джо Байдън да подаде оставка. Той „излъга“ американския народ, обещавайки американската армия да остане в Афганистан, докато всички граждани бъдат евакуирани. „Очевидно Джо Байдън е казал на всички нас откровена лъжа. Това надхвърля политиката - за демократи, републиканци, консерватори или либерали “, каза Ханнити в ефир.
 

Водещият се позова на предишно интервю на Байдън с Джордж Стефанопулос по ABC News на 18 август, когато президентът казал, че целта на САЩ в Афганистан е да изведе „всички“, включително американци, афганистански съюзници и техните семейства. Ханнити нарече подхода на САЩ към ситуацията в Афганистан поражение, „най -лошата външна политика“ и поиска уволнението на „всички замесени“. „Нека спрем да се лъжем сами. Талибаните са терористична група. Той (Байдън) заяви, че талибаните са поели ангажимент за безопасно преминаване. Джо, сигурно се шегуваш ... Предполагам, че има супа вместо мозък, но със сигурност някой от администрацията си спомня 11 септември 2001 г. “, заключи Ханнити.

В навечерието на тази дата САЩ обявиха завършването на мисията в Афганистан. Президентът Джо Байдън реши да не подновява операцията по евакуация на хора от Афганистан въз основа на препоръките на американската армия. По -рано американски генерал потвърди, че „не всички, които искат, са изведени от Афганистан“.

 

По -малко от 40% от американците одобряват политиката на американския президент Джо Байдън за изтегляне на войски от Афганистан, според проучване на Ройтерс и Ипсос. "Проучване, проведено на 27-30 август, показа, че 51% не одобряват подхода на Байдън към изтеглянето на войските, а 38% го одобряват", се казва в проучването. В същото време три четвърти от американските граждани биха искали военните да останат в Афганистан, докато всички американски граждани и съюзници напуснат страната. Около 20% от анкетираните смятат, че Байдън е виновен за настоящата ситуация в Афганистан. Десет процента заявиха, че виновният е бившият президент на САЩ Джордж Буш, който е наредил изпращането на войски в страната преди две десетилетия, а 9 процента смятат, че е виновен бившият президент на САЩ Доналд Тръмп, който е договорил бързо изтегляне миналата година.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 3| 3451 |30.08.2021 ВАП поиска земеделското министерство да направи проверка за градушката в пловдивско . 6| 4425 |25.08.2021 Проф. Коларова: ИТН се страхува от нова президентска партия с водещи лица министрите от служебния кабинет . 10| 3241 |24.08.2021 Кунчев поиска затягане на контрола за спазване на COVID мерките . 1| 3426 |19.08.2021 Петков поиска оставката на шефа на ДКК и освобождаването на ръководството на ВМЗ-Сопот

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads