Реклама / Ads
0| 4228 |11.04.2019 НОВИНИ

Всеки 5-и клиент на ЧЕЗ Електро използва електронна фактура

.
Расте броят на регистрациите за електронна фактура през ФБ-профила на Дружеството @cezelectrobg
 

Всеки пети клиент на „ЧЕЗ Електро България“ АД предпочита да получава фактурата си по електронен път. Отказалите се от хартиения документ вече са 423 000. Статистиката отчита ръст от 18% при регистрациите за електронна фактура през първото тримесечие на тази година в сравнение със същия период на 2018 г.

 

През януари 2019 г. регистрациите за електронна фактура се увеличиха със 100% спрямо януари миналата година. Над 6% от регистрациите за получаване на фактура онлайн са направени през фейсбук-профила на Дружеството @cezelectrobg.

 

Устойчиво нараства броят на клиентите, които оценяват удобството, сигурността и екологичните ползи на електронната фактура. Електронната фактура гарантира сигурна защита на личните данни, спестява време и дава възможност за лесно и практично контролиране на разходите. Бързото и навременно получаване на информацията за месечните задължения,  сигурният достъп до данните по всяко време, осигуряват допълнително спокойствие и комфорт.

 

Освен безспорните си екологични ползи, електронната фактура е изключително удобна за клиентите. Те я получават веднага след издаването ѝ и имат достъп до архив на месечните си  сметки за електроенергия. Тя е валиден, електронно подписан данъчен документ, който е напълно идентичен с хартиената версия.

 

Електронната фактура е безплатна услуга, която може да бъде заявена на www.cez.bg, през фейсбук-профила на Дружеството @cezelectrobg, в центровете за обслужване на клиенти на „ЧЕЗ Електро България“ АД, на телефон 0700 10 010 или в офисите на Изипей. За регистрацията е необходим клиентски номер, оторизационен код и имейл адрес. След регистрацията клиентите могат да следят документите си както в електронния архив на сайта, така и на посочения от тях имейл адрес.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 4014 |09.04.2019 Настимир Ананиев: Подписи за избори да се събират и по електронен път . 0| 3953 |05.04.2019 Планирани прекъсвания на електрозахранването за периода 08-12.04.2019 г. . 3| 4832 |04.04.2019 ”Правосъдие за всеки”: Опитват да овъргалят Лозан Панов в същата кал като Цветанов, Цачева, Георгиев . 2| 4105 |04.04.2019 Сидеров се кефи, че всеки с апартамент е на мушка

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads