Реклама / Ads
1| 4023 |14.03.2020 НОВИНИ

Wizz Air спира всички полети до Полша

.
Източник: БГНЕС
Wizz Air обяви, че в резултат на ограниченията за пътуване, наложени за всички чуждестранни полети и обявени от полския премиер Матеуш Моравецки, от 00:00 ч. на 15 март 2020 г. авиокомпанията преустановява всички свои полети до и от Полша до по-нататъшно уведомление. От България Wizz Air изпълнява директни полети до Полша единствено през лятото – от летище Бургас до Катовице и Варшава.
 

Ограниченията за пътуване са превантивна мярка с цел свеждане до минимум на разпространението на пандемията COVID-19. Чужди граждани няма да могат да влизат в Полша, а полските граждани, пристигащи от чужбина, ще бъдат поставени под карантина.

 

Пътниците с резервации, засегнати от спирането на полетите, ще бъдат автоматично информирани по имейл, в случай че са направили резервациите си директно на сайта на компанията или чрез мобилното й приложение. 120% от първоначално платената такса автоматично ще бъде заредена в WIZZ акаунта на клиента, като сумата може бъде използвана през следващите 24 месеца за закупуване на продукти и услуги на Wizz Air.

 

Пътниците могат също да изберат пълно възстановяване на парите в брой – което ще отнеме повече време, и ще бъдат информирани за необходимите стъпки, за да получат банков превод или превод към банкова карта, в отделен имейл. В този случай клиентите ще имат право само на 100% от първоначално платената тарифа. Пътниците, които са направили своите резервации чрез туристически агенции, включително онлайн туристически агенции, трябва да се свържат с компанията, от която са закупили билетите си.

 

Wizz Air искрено се извинява за промените в резултат на забраната за пътуване до Полша и уверява, че безопасността и благополучието на пътниците и екипажа остават приоритет номер 1 за авиокомпанията, пише още в официалната информация на авиокомпанията.

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 2| 4302 |13.03.2020 Затварят всички Центрове за обслужване на клиенти на ”Топлофикация” . 5| 3574 |10.03.2020 И Гешев се пази от коронавируса - спира приема на граждани . 4| 5096 |09.03.2020 Съмнения за нов срив в Търговския регистър предизвика спиране на услуги . 8| 4079 |09.03.2020 Караянчева спира командировките на депутатите заради коронавируса

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads