Реклама / Ads
12| 17199 |15.05.2019 АКТУАЛНО

Бабикян: Проблемът на Борисов е, че в ”паралелния властови център” има война

.
Арман Бабикян Източник: БГНЕС
„Оставката на Румен Порожанов потвърждава подозрението, че изключително лесно като бушони биват освобождавани от премиера министри, които са част от реалната тъкан на ГЕРБ, а министри, назначени по споразумение с други силови фактори във властта, изглежда биват освобождавани много трудно“.
 

Това коментира пред БНР политическият пиар експерт и анализатор Арман Бабикян.

 

Очевидно собственикът на Министерството на земеделието и храните е друг, каза Бабикян предвид забавянето на оставката на Порожанов.

 

Според Арман Бабикян антикорупционната комисия е безсмислена, „защото работи само за властта и за нейните съюзници“:

 

„Когато управлява мафията, има нужда от такъв тип комисии. Когато управляват гражданите, си има прокуратура. Да се обзаложим дали нещо ще се случи на министър Порожанов от страна на прокуратурата“.






„Тежките проблеми на Бойко Борисов са невидимите за обществото големи икономически съюзници, които започнаха да изпадат в тежка битка един с друг. В т.нар. „паралелен властови център“ няма вече търпение, а има война. Единият силов център отдавна е известен като съюзник на министър-председателя, той притежава много медии, а другият е свързан с безрадостното и силово минало на министър-председателя, който също не обитава България. Единият премахна кандидата за бъдещ главен прокурор на първия силов център, той си отвърна с къщите за гости. Тази битка върви в подземието, където се намира и моралът на тези хора, за сметка на министър-председателя, който управлява с помощта на такива хора, а не с любовта и с гласовете на хората, което отдавна е фикция“, каза още Бабикян .






„Тази битка не носи гражданско спокойствие или удовлетворение, или промяна на страната ни от диктаторски режим към нормална демокрация“, подчерта пиар експертът.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 24| 6760 |30.04.2019 Борисов: Ако има виновни за къщите за гости - уволнение и на прокурор . 23| 38033 |14.04.2019 Иван Гешев премълчал важно послание от САЩ за премиера Борисов? . 37| 42764 |11.04.2019 Октай пред Фрог: Борисов незабавно да арестува Доган и Пеевски . 17| 16497 |01.04.2019 Антикорупционен фонд: Проблемът със “забравената” тераса на Пламен Георгиев се усложнява

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads