Реклама / Ads
5| 13019 |04.06.2021 АКТУАЛНО

Бойко Ноев: Сега ще излязат зависимостите на Гешев към Пеевски, да си подаде оставката

.
Бойко Ноев
Експертът Бойко Ноев коментира, че след закона ”Магнитски” ще излязат и зависимостите на главния прокурор към Делян Пеевски. ”Бих го посъветвал да си подаде оставката. Ще има последствия в политическия живот у нас. Това, че ДПС застана срещу САЩ, означава, че ще има послдедствия за тях”, каза той.
 

Няма друг действащ лидер на партия освен Бойко Методиев Борисов. Това е моят прочит. Най-вероятно Божков е давал пари и на други хора, но за подкуп Божков призна, че е давал на Борисов. Той се кръсти и отрича, но аз бих го посъветвал да не злоупотребява с вярата. Това заяви бившият военен министър Ноев пред Нова телевизия, коментирайки санкциите на САЩ.

 

Според Ноев всяка дума в разпореждането за санкциите срещу Делян Пеевски и Васил Божков може да издържи в съда.

 

DP е една фирма, която е собственик на телевизия Европа и има пряка връзка с офшорки на Делян Пеевски, очаквам там прокуратурата да се намеси много скоро и да излязат интересни неща, коментира още той.


Демонстративно бе отказано от американските представители да се срещнат с Иван Гешев, това е ясен знак какво той трябва да направи. САЩ застават и предприемат активни действия срещу стратегическата корупция у нас, а това в комбинация със стратегическата корупция от руска страна - нанася големи щети на националната ни сигурност и вреди на партньорите ни, категоричен бе Ноев.


Попитан дали нарочно от българските власти са давани на "Интерпол" фалшиви данни за руски граждани заради случая "Емилиян Гебрев" и отравянето му, Ноев отвърна, че под ръководството на главния прокурор Иван Гешев са подавани грешни имена на руски агенти на ГРУ, трима души, били на българска територия.


"Кой може да разследва Гешев? Кой разследва Гешев? Ако той е извършил престъпление, кой го разследва – това са големите въпроси", настоя Ноев.


"Говорят лъжливи неща за взривовете в България. Как може прокуратурата, която е призвана да пази закона, да лъже", попита Ноев, визирайки връзката с взривовете във Врбетице.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 10698 |02.06.2021 Адв. Албена Белянова разкрива как АДФИ се включва в атаката срещу Бойко Рашков . 13| 16243 |28.05.2021 Бойко Рашков: Зависимостите са силни, поведението на някои се диктува отвън . 66| 29037 |18.05.2021 Бойко Рашков: Агенти от ”Библиотекарите” са в ключови държавни структури . 25| 8470 |17.05.2021 Димитър Луджев: Няма начин Бойко Борисов да се върне на власт, ГЕРБ ще загуби 7-10% на изборите

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads