Реклама / Ads
25| 15994 |10.05.2021 АКТУАЛНО

Борисов сам искал да говори пред L’Europeo за „прекрасната госпожа“, но го спрели

.
Любен Дилов-син
Бойко Борисов сам поискал да сподели в интервю за списание L’Europeo подробности за „прекрасната госпожа“, която била заснела прословутите кадри от спалнята му и пълното с пари и злато чекмедже на нощното му шкафче. Това разказа по Нова телевизия един от съавторите на интервюто, депутатът от ГЕРБ-СДС Любев Дилов – син.
 

При друго интервю за изданието, чийто последен брой е посветен на българските министър-председатели, бившият премиер Пламен Орешарски пък поискал да каже подробности за това как точно се е стигнало до номинацията на Делян Пеевски за шеф на ДАНС, която доведе до масови протести, довели до оставката на кабинета му.

 

Авторите на интервютата обаче отказали да разговарят по тези теми, защото не искали да публикуват „клюки“, коментира Дилов, който е издател на L’Europeo.

 

В тематичния брой на списанието за българските премиери от Освобождението досега има специални интервюта с Георги Атанасов, Симеон Сакскобургготски, Сергей Станишев, Пламен Орешарски, Бойко Борисов, като покани са били оправени до всички живи премиери на България, но някои не са се съгласили.

 

„9 от над 50-те български министър-председатели до момента са убити, като това прави професията на премиера у нас най-опасната, с много по-висока смъртност от тази при полицаите, пожарникарите и т.н.“, обясни гл. редактор на изданието Иван Стоянович.

 

“Ще дойде време, хората ще пишат история съвременна и ще отчетат много работи. На последно място е строителството“, това каза премиерът в оставка и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов пред изданието. Един от най-любопитните моменти в разговора е когато той се сравнява по значимост в историята със светеца и цар Св. княз Борис I Михаил, покръстителят на българите. „Може би само при цар Борис I толкова много е направено за църквата“, коментира Борисов.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 17| 6661 |08.05.2021 Христо Иванов: Борисов е най-добрият сводник в бардака на властта . 70| 9183 |03.05.2021 Борисов го боли и сърби, обяснява и критикува другите на извънреден брифинг . 12| 9564 |30.04.2021 Цветозар Томов: Премиерът Борисов трябваше няколко пъти да бъде наказан от ЦИК . 0| 4505 |28.04.2021 Борис Цветков към Борисов: Смятате ли за морално уволнението на доц. Мартин Осиковски

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads