Реклама / Ads
1| 3774 |10.02.2023 АКТУАЛНО

Емил Джасим: В държавата на бившите

.
Емил Джасим
Емил Джасим с трогателно послание във Фейсбук: ”Искам бившите повече да не могат да разстрелват от упор бъдещето на децата ни в България.” Не е редно всичко да е позволено на ”бившите”. Време е действителността да се промени към законност и справедливост, защото всичко друго ни обрича на: агресия, разруха и самоунижощение.
 

В държавата на бившите


Бивш военен разстреля от упор Иво пред жена му на Женския пазар и остави три деца сираци.


Бивш полицай разстреля от упор снощи Иван пред родния му дом на ул. "Черковна".
Бивш военен разстрелва от упор в ролята си на български президент и главнокомандващ всеки ден с думите си Украйна, докато междувременно разстрелва и българската демокрация, за да ни убеди в нуждата от президентска република.


Бивш полицай разстрелва всяка човечност, като пребива и държи гола дни наред украинка, с която живее.


Бивш полицай, който е и бивша мутра, бивш пожарникар,ч, а също и бивш съдружник на Трактора, Пашата и други хора с прякори, разстреля от упор правосъдието и честните избори, и то след като отвлече 12 години от развитието на България.


Бивш следовател и бивш председател на младежкото НДСВ разстреля от упор свободното слово, след като лакомо го погълна заедно със стотици почтени бизнеси.


Бивше ченге от Държавна сигурност разстреля от упор надеждите на българските турци за свободен живот в България след падането на комунизма, като създаде политическата мафиотска корпорация ДПС, за да може да си построи сараи в Бояна и н руския анклав Росенец, където да се наслаждава на непълнолетни момичета.


Бивш полицай и министър на МВР, настоящ кандидат за пети пореден депутатски мандат, разстреля от упор всяко доверие в МВР, когато негови служители пребиха млади българи под колоните на Министерски съвет, а с едно момиче се гавриха ", като я снимаха с разкъсана тениска.


Бивш цар разстреля от упор името на българска царска династия и монархизма в България, като стана министър-председател на Републиката.


Бивше "момче от крайния квартал" с каскет, което е и бивш шеф на Специализираната прокуратура, разстрелва всеки ден справедливостта и истината в България в ролята си на главен прокурор.


Бивш журналист, който е и бивш Петър Георгиев, разстрелва всеки ден от упор фактите, докато пръска pycка пропаганда по общественото национално радио с нашите пари.


Бивш уж дисидент, който е и бивш политик, разстрелва всеки ден от упор вече пет години като шеф на БНТ всяка журналистическа етика, всеки стандарт за обективност и всяка морална норма с нашите данъци.


В Държавата на Бившите на бившите всичко им е позволено. Ето, това искам да се промени:


Искам бившите повече да не могат да разстрелват от упор бъдещето на децата ни в България.

 

Емил Джасим, коментар във Фейсбук




Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 6| 8213 |09.02.2023 Последният пост на Нав: Живеем в държавата ”тук е така”! Искам човек със слонска душа! . 3| 7964 |07.01.2023 Предприемачът Илия Златанов: НАП е най-страшната бухалка в държавата . 5| 7193 |12.12.2022 Методи Андреев: Борисов и ГЕРБ превърнаха държавата в корупционна вакханалия . 6| 5163 |07.12.2022 Владислав Панев: Как ”Лукойл” цака държавата с милиони?!

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads