Реклама / Ads
40| 14052 |05.06.2023 АКТУАЛНО

Кой е мъжът с расото, крещял “анатема” срещу ПП-ДБ на влизане в президентството?

.
Кратък сюжет съпроводи връщането на изпълнения втори мандат от ПП-ДБ на “Дондуков 2”. Мъж, облечен в расо и с кръст в ръка, се опита да нахлуе в Президентството с крясъци “анатема” докато представителите на ПП-ДБ влизаха в сградата. Оказва се обаче, този човек не е случаен. Кой е Атанас Стефанов?
 

Селфита пред Кремъл, снимки на руския генерал Сергей Сурокин. Това е само една малка част от онлайн отпечатъка на Атанас Стефанов във Facebook.

 

Представя себе си като председател на гражданско сдружение Приятели На Русия и Православния Свят. Кандидат за депутат е от проруската партия МИР, както става ясно от профила му в социалната мрежа. За задържането си през Президентството съобщава сам, а освен това обвинява и “американската полиция в България”, която работи за “американските интереси и посолство”. 

 

Самият Стефанов демонстрира близост с много политически лица, известни у нас, но и в Русия. Има снимки с говорителката на външно министерство на Москва Мария Захарова, с руската посланичка Елеонора Митрофанова. През 2022 г. мъжът публикува снимка с руския патриарх Кирил. Снима се и с Румен Петков от партия “Левицата”, която демонстрира проруски позиции.Партията по-късно се разграничи от Стефанов. 

 

Стефанов е редовен участник в така нареченото “шествие за мир и суверенитет”, както и в забранения поход на “Безсмъртния полк”. Участва и в живата верига, образувана пред Паметника на Съветската армия в София. На 20 май се появява в шествието на “Възраждане” и русофилите, при което червена боя бе хвърлена по сградата на Европейската комисия. 

 

През 2019 г. посещава икономическия форум в Санкт Петербург. Президентът Румен Радев е там по същото време и се среща с Владимир Путин. Същата година Стефанов е сред журналистите на годишната пресконференция на руския държавник, където му подарява икона. Представя се като част от несъществуващата агенция bulpress.bg. 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 19113 |15.04.2022 Заслужавате разстрел! – крещял Путин на генералите си. Ако удари Киев, може да бъде ударена и Москва . 11| 18251 |27.05.2015 Възможно ли е мъжът да бъде активен сексуално през целия си живот? ДА! . 97| 37183 |27.03.2015 БОМБА! Л. Путина: Мъжът ми отдавна не е сред живите . 52| 29216 |05.02.2015 Наглост! Мъжът на Цецка Цачева поредната "калинка" в РВД

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads