Реклама / Ads
6| 9419 |07.04.2017 АКТУАЛНО

Куриоз! Шефът на КОНПИ тотално се оплете за резултатите от работата си

.
Пламен Георгиев
Шефът на Комисията за отнемане на незаконно придобито имущество Пламен Георгиев тотално се оплете в резултатите от работата си. Това се видя от медийната му изява тази сутрин по БНТ.
 

 В желанието да блесне, той се похвали: До края на миналата година нямаме загубени дела, имаме имаме шест спечелени. Малко по-късно, обаче изненадващо каза: През 2015 година загубихме много дела. Така и не стана ясно всъщност кое от казанато е истина. Пламен Георгиев обясни, че много е доволен от частната видеовразка с колеги от страната, защото така спестявал от командировки  и  спане по хотели.  Допълни, че това помогнало на работата.

 

Прави впечатление, че Пламен Георгиев започна активни медийни изяви, след като Фрог разкри как ведомството губи дела на поразия и работи на загуба. Нещо повече, засеганитите след това съдят държавата ни за грандиозни обезщетения, които впоследствие печелят.  Информацията на Фрог беше подплатена с реални отчети на КОНПИ, които обаче старателно се укриват. За да парира истината, Георгиев даде три интервюта в рамките на една седмица. След разкритията ни, много служители се свързаха с медията, за да потвърдят изнесената информация.  Те загатнаха за амбициите на Пламен Георгиев да оглави мегазвеното по „Антикорупция“  или да стане правосъден министър.

Четете ТУК разкритията на Фрог за начинът, по който реално функционира КОНПИ.  

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 9| 12016 |18.03.2017 Ексшефът на „Роскосмос“ беше убит в следствения арест . 5| 4899 |10.03.2017 Шефът на ”Уолтопия” скочи на ”София тех парк” . 4| 3718 |09.03.2017 Шефът на КЕВР се страхува от изявления до изборите

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads