Реклама / Ads
25| 9357 |08.01.2023 АКТУАЛНО

Потрес! Борисов обвини ПП, че са ”сварили” народа

.
Бойко Борисов
Изключителен капацитет и висок стил на изказ демострира лидерът на ГЕРБ в поредната си медийна изява. Той обвини ПП, че са ”сварили” народа. Как точно се ”вари” народ като жаба, ще попитат читателите. ”Гениалността” на бойковия разум не познава граници. Така станахме свидетели на поредната изцепка от него.
 

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов заяви пред младежката организация на партията, че от Продължаваме промяната са лъгали и обвинявали: "ползваха огромната си медийна мощ и успяваха на наложат на обществото теми, които изобщо не са така. Помните, Асен Василев ви заплаши с пет години затвор, обвиниха младежкия ГЕРБ, че е вдигнал цената на горивата." Явно Борисов припознава себе си с похватите, които изброява: лъжа, неточност, демострация и възползване от медийна мощ и т.н.

 

Борисов се изтъкна, че от ГЕРБ имат памет: "Ние имаме памет, медиите имат записи. Всеки, който иска да ме опровергае, да го направи." Лидерът на ГЕРБ или забравя, или мисли гражданите на България за глупави и неадекватни. Ние също имаме памет и неговите твърдения лесно могат да бъдат оборени, включително с видеоцитати. Но да се върнем към твърденията на Борисов.






Лидератън на ГЕРБ каза: "Ние с Делян Добрев, Теменужка Петкова и Георг Георгиев си поиграхме да извадим разликите в цените на бензина, нафтата, масовите горива, което се употребява, не само по месеци, а по дни. Искаме да ви запознаем какво е спечелено от джоба на българите, всеки ден какво е вадено, точно ефектът на горещата жаба." С присъщия си патос, който те търпи възражение Борисов посочи: "Това те направиха с българския народ – сложиха го в една тенджера и го свариха." Каква стилистика, красноречие и мисъл като "бръснач".

 

Коментирайки предстоящия трети мандат за съставяне на кабинет, Борисов каза, че начинът с посредници не е сериозен: "Партиите избират ръководства, председатели, които носят отговорността. Не е редно през посредници да тичат, да договарят. Големите компромисни важни решения се вземат на лидерско ниво."

 

Борисов умело "подаде "топката към Нинова, която преди години му каза, че НС не е футболното игрище в Банкя. Да излязат и да се разберат като мъже. Е, явно са се разбрали, защото днес Борисов поздрави Корнелия и каза, че предпочита да покани лидерите на партиите на разговор.

 

Борисов каза: „Съгласен съм и с Христо Иванов, че е важно да има правителство. Иванов познавам добре. Обяви кабинет, покани ни и кажи при какви условия, всичко, което говориш може да се случи, да подпишем документ. Точната дума, Христо, е нов обществен договор. Да се поеме ангажимент, че нашите партии, министри, няма да извършват каквито и да е незаконни действия", подчерта Борисов.

 

ФрогНюз




Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 8| 7010 |05.01.2023 Бенатова: Третият мандат ще отиде в ”Демоклатична България”, Радев мисли като Борисов . 7| 8999 |19.12.2022 ”Проверка на фактите” опроверга твърдения на Бойко Борисов за мигрантите . 5| 7206 |12.12.2022 Методи Андреев: Борисов и ГЕРБ превърнаха държавата в корупционна вакханалия . 14| 11688 |06.12.2022 П. Бояджиев: Двамата мошеници Радев и Борисов в истерия бълват змии и гущери срещу Асен Василев и ПП

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads