Реклама / Ads
0| 4933 |06.10.2017 КРИМИНАЛНО

Спецсъдът отказа на Крокодила свобода

.
Емил Милев-Крокодила
Апелативният специализиран наказателен съд оказва да пусне на свобода подсъдимия за магистрални грабежи, отвличания, опит за убийство на полицай и дългогодишен беглец от правосъдието Емил Милев-Крокодила.
 

Само преди 3 дни състав на съда с председател и докладчик Петя Колева, Емилия Петкова, Красимира Костова,  е отменил определение на Специализирания наказателен съд от 25 септември т.г., с което Милев е бил освободен от ареста, без да му е наложена каквато и да е мярка за неотклонение, съобщава "Правен свят". С окончателното си определение апелативните съдии са оставили подсъдимия в ареста.

 

Емил Милев е подсъдим за ръководене на въоръжена престъпна група, която се занимавала с отвличания, грабежи и палежи, като има обвинение и за опит за убийство на полицай. Името на Милев нашумя покрай престрелката на магистрала "Тракия" през декември 2009 г., когато трима души, между които и той, отвлякоха турски гастербайтер. След като го завързали за дърво, взели му 5000 евро и тръгнали, били засечени от полицаи и започнала престрелка. Тогава един от групата беше убит, но Милев успя да избяга и се укрива 4 години.

 

Той беше задържан през 2013 г., а Специализираната прокуратура внесе делото в съда през 2015 г. Оттогава обаче Милев буквално засипва съда с искания за промяна на мярката му за неотклонение, като до този момент те са около 30. Преглед на публикуваните определения, с които Апелативният спецсъд е отказвал до момента освобождаването му показва, че на първа инстанция Милев е срещал коренно различно отношение.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 4| 6989 |04.10.2017 Иван Киров: Престъпниците ходят тотално на свобода . 4| 4847 |28.09.2017 На финала: ВСС отказа отчет за свършеното за 5 години . 1| 4326 |27.09.2017 И бъбрекът на Наим Сюлейманоглу отказал

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads