Реклама / Ads
0| 4047 |23.10.2015 НОВИНИ

Сава Савов с №9 за Братя Даскалови: Ще изпълня стриктно поетите ангажименти и ще съм след три месеца с отчет при вас

.
Независимият кандидат за кмет на община Братя Даскалови Сава Савов благодари на БСП за подкрепата, на жителите за откровените разговори и добрите думи, които отправяха към него по време на кампанията. В предизборната кампания Сава Савов с №9 се срещна със стотици хора, които споделяха разочарованието си от изтичащия мандат и настояваха за категорична промяна.
 

„Искаме да не сме откъснати от света”, заръчаха хората от селата Славянин, Кольо Мариново, Сърневец, Малко Дряново и Православ, които не са виждали общинар за 4 години. „Не искаме да ни се кърпят дупки само по избори”, категорични бяха жителите от Съединение, Гранит и Братя Даскалови. Против непрозрачната продажба на общинска земя се обявиха от Горно Белево, Оризово и Черна гора. За открити обществени поръчки настояха жителите в Плодовитово, Мирово и Партизанин. „Нека се градят паркове, но  за прилични суми, а не за милиони и да се залагат пари за поддръжката им”, заключиха възрастните хора от Опълченец, коментирайки скъпоструващите паркове, построени в този мандат, в съседните села.  „Имаме стратегия за туризъм и съхраняване на културата, но никой не ни потърси през последните години”, анализираха в Медово и Найденово. „Вярваме в промяната и тя ще дойде с номер 9 в бюлетината за кмет на община Братя Даскалови”, бяха категорични в Голям дол, давайки и задачи на Сава Савов за първите дни.

 „Приемам поръченията ви отговорно, ще изпълня поетите ангажименти и ще съм след три месеца с отчет при вас, доверете ми се на 25 октомври, за да  управляваме заедно, открито и почтено”, каза кандидатът с подкрепата на БСП Сава Савов.  Той представи петте си ангажимента за  всяко населено място, с които да стартира новия мандат.

 

„Заедно ще влезем в Общината и в диалог ще управляваме успешно! Имам решения на вашите въпроси. Улиците ще са светли! Ще е сигурно и безопасно! Ще осигурим достъп до лекарска грижа, транспорт и административни услуги! Образованието ще ни е приоритет! Ще ремонтираме читалищата, храмовете и ще развиваме туризъм! Един ден младите хора ще се върнат в Братя Даскалови! Като сме заедно ще решим всички важни проблеми и ще променим облика на общината!”, заключи  Сава Савов, представяйки своето виждане за успешно местно самоуправление. Той благодари на екипа си за кампанията, на кандидатите за общински съветници и кметове, на всички участвали в организираните десетки прояви и стотици срещи.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 5727 |22.10.2015 Савина Савова, кандидат на ГЕРБ за кмет: Започваме изграждането на парк „Възраждане” . 0| 3828 |21.10.2015 Сава Савов с №9: Да издигнем нивото на образованието в община Братя Даскалови . 0| 3676 |20.10.2015 Кандидатът на ГЕРБ за кмет за район „Възраждане“ Савина Савова: Реализираме първият етап на парк „Възраждане” . 0| 4905 |19.10.2015 Кандидатът на ГЕРБ за кмет на район „Възраждане“ Савина Савова: Със спортен комплекс „Зона Б-5“ осигуряваме възможности за масов спорт

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads