Реклама / Ads
7| 5578 |09.05.2016 МИНАЛО

Корнелия Нинова и стотици социалисти почетоха 9 май

.
„Присъединявам се към шествието по случай 9 май от уважение към всички загинали в борбата за свобода. От уважение към тези, които са дали младостта и живота си, към ветераните от войната, които са положили всички усилия за освобождение на България”. Това заяви председателят на БСП Корнелия Нинова, след като поднесе венци и цветя на Паметника на незнайния войн. Шествието се отправи към Паметника на Съветската армия, а заедно с нея паметта на загиналите в освободителната борба почетоха и председателят на ПЕС Сергей Станишев, председателят на БСП-София Калоян Паргов, народни представители от БСП
 

Председателят на социалистите Корнелия Нинова сподели пред медиите, че състоянието в страната я е мотивирало да поеме отговорността и да поведе левите хора в България. „Получих подкрепа от делегатите, които искаха промяна в БСП. Вероятно им хареса планът ни за промяна – както организационна, така и в подобряване на комуникацията с левите хора”, посочи лидерът на левицата. Тя бе категорична, че хората очакват и промяна в страната. „След като БСП набере сила, те очакват това да се случи. Очакват и левия проект за солидарна и справедлива държава да се реализира”, каза също тя. 

 

По думите й, за да се случи промяната, е много важно човек с какви хора работи и с какъв екип. „В екипа трябва да има хора с различно мислене, хора, които държат на традициите. Да има представителство и на по-опитни и на по-млади”, обясни своето виждане за промяна Нинова.

 

Тя каза още, че левицата ще предложи един разумен диалог на ляво мислещите сили. „Това обаче не означава, че тръгваме веднага с общи решения, с общи политики”, обясни позицията си председателят на БСП. Според нея, трябва да има диалог с офицерите от запаса, с майките, с пенсионерите. „С всички тези, които имат нужда от силна лява партия. Мисля, че те са голямата енергия, която ще дойде в партията. Тази енергия ни трябва и нея ще търсим”, категорична бе Нинова.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 11| 6463 |23.02.2016 Почетоха Деня на Съветската армия . 11| 5555 |01.02.2016 Пловдивчани почетоха паметта на жертвите на комунистическия режим . 1| 6386 |16.08.2015 Стотици търсят злато в Клондайк

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads