Реклама / Ads
12| 7475 |29.04.2015 МИСТЕРИИ

Архитект разчете пиктограмите в житните ниви

.
Мариана Везнева Източник: БГНЕС
Архитект Мариана Везнева е първата българка, която твърди, че си бъбри приятелски с извънземни. По думите й с тяхна помощ дори е разгадала пиктограмите на житните класове, които се появяват в различни части на света, но най-вече в Англия.
 
В това тя се опита да убеди днес присъстващите на нейната лекция на тема: „Запознаване с посланията в житните кръгове“ в една от залите на Съюза на архитектите в България.

Арх. Везнева смята, че тези послания са ни пратени от същества с по-висш разум от нас, които че ще спасят света. Тя има издадени три книги по темата и в една от тях разказва как през 2003 г., когато чертаела геометричните форми на житните класове, се оказало,че прави и телепатичен контакт със създателите им.

Но истинският й диалог с тях осъществила през 2004 г., когато те й разкрили „ключа“ за разчитане на посланията в пиктограмите, чрез т.нар от нея азбука на сакралната писменост.

Нейното мнение е, че феноменът „Житен кръг“ представлява растителна формация със съвършено правилни геометрични форми, появяващи се внезапно и без участието на човека. Арх. Везнева смята, че тези послания са предназначени само за онази част от човечеството, която е открита за духовността.

В своите научни и практически занимания тя намира съвпадения на посланията-предупреждения за големи природни бедствия и катастрофи по света. И предлага да се организира международна кръгла маса по темата. За мнозина нейната теория и опити за контакт с представителите на висшия разум са твърде спорни, но тя е убедена, че тези същества подготвят хората за преминаването им в шестата раса, която има свои специфики и език.

Мариана Везнева е архитект, член-кореспондент на Международната академия по информация, известна българска писателка на езотерична литература. Повече от 20 години работи като архитект специалист в Националния институт за паметниците на културата. През 1981 г. чрез един необикновен сън непознати същества от друг свят помагат за отваряне на нейното „трето око”. Оттогава започват телепатичните сънища на авторката и постоянният й контакт със съществата, които тя нарича Учители и които я посвещават в тайнството на Шамбала. Чрез телепатия Везнева контактува с тях и тълкува знаците, които й изпращат под формата на житни кръгове.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 9| 7802 |28.04.2015 Барети и френски спецагенти шашкат софиянец и семейството му . 12| 7153 |27.04.2015 Психолог пред Фрог: Акушерката няма „Бърнаут”, тя е с психично отклонение . 0| 11961 |25.04.2015 За еротомани! Рождената дата влияе върху любовния живот . 15| 8169 |24.04.2015 България - силиконовата долина на Европа, но без корупцията?

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads