Реклама / Ads
27| 19024 |13.03.2015 МИСТЕРИИ

България става Монте Карло и отгоре, вещае индийски пророк

.
Суоми Мукунданда
Изключително популярният индийски пророк Суоми Мукунданда направи невероятна прогноза за развитието на България през следващите години! Суоми Мукунданда е един от най-известните и уважавани Хинди-гурута в Индия. Неговите лекции и беседи имат милиони слушатели и читатели по света. Суоми Мукунданда предрича с абсолютна точност унищожителните цунамита през 2004-та, ядрената авария във Фукушима /името на ядрената електроцентрала Фукушима е цитирано пред 3-хилядна публика в спортна зала в Делхи точно 15 дена преди земетресението/, цунамито и аварията в електроцентралата на 11 март 2011!
 
Ето какво казва той за нас:

Повишаването на „световния басейн“ ще потопи перли на Средиземноморието, като Монте Карло, които са центрове за най-богатите на континента. Заможните ще търсят нов дом, където да изградят своя рай. Такива дестинации ще са географски „високи“ държави в Стария континент - държавите на Балканския полуостров, които ще са в много по-изгодна позиция от сегашните „силни“ на Eвропа, които са на по ниско спрямо водното равнище и ще пострадат сериозно от катаклизмите! България, Черна Гора и части от Сърбия ще са в разцвет, след потопите в централноевропейските държави!

В лекцията си Суоми Мукунданда пак цитира нашия район:

Балканите имат идеалното разположение да се превърнат в новия рай за богатите европейци, които ще търсят нов пристан след промяната на европейския пейзаж. Тези райони имат правилната география да останат най- малко засегнати от всемирните наводнения, които ще залеят Европа и ще бъде избрана за ДОМ от кукловодите на света. Климатът там ще стане средиземноморски!

Ако прогнозата на Суоми Мукунданда се сбъдне, страната ни ще се превърне в "най-мечтаната дестинация за живот в цяла Европа". Природата ще изтласка хората на централна и западна Европа към по-високите земи!
(Bradva.bg)
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 11| 9060 |10.02.2015 България е населена от бивши, сегашни и бъдещи министри . 1| 5899 |23.01.2015 Има съмнения при сформирането на състава на ВАС по делото "Ситнилски" . 44| 16890 |18.01.2015 Кери пред CNN: Щастлив съм, че излязох жив от България . 12| 9369 |26.12.2014 Канал от България към Господ се отваря през 2015 г.

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads